Мода

Красиви романтични прически

Романтични прически, с които ще сразите обекта на вашето желание

04.10.2013г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Когато излизате на романтична среща, вие твърде вероятно изпипвате всеки детайл от вашата визия. Облеклото съобразявате със заведението, което ще посетите, искате маникюрът да бъде стилен, но не и натрапчив. Слагате си парфюм, който да ухае приятно, гримът отново е съобразен с това по кое време на деня се срещате.

И не на последно място – прическата. Винаги искате да сте различна, но и омагьосваща. Мъжете забелязват голяма част от детайлите във визията на жената. По-рядко го показват, което кара дамите често да ги подценяват в това отношение. Каква прическа да изберете за вашата романтична среща? Нека бъде романтична!


Може да приберете косата си в стилен кок на тила и ако имате по къси кичури отпред да ги оформите в страничен бретон, който леко да накъдрите с преса за коса. Или съберете изцяло косата си в страни и отново създайте меки и секси вълни с помощта на преса или маша за коса.

Може да поставите в косата си стилен аксесоар като красива шнола или гребенче с малки камъни, диадема или лента за коса.

Разгледайте галерията ни с предложенията за романтични прически, с които ще сразите обекта на вашето желание.

Коментирай