Мода

Стилът на Ева Херцигова

Незалязваща чешка красота

19.11.2013г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Ева Херцигова. Снимка: Reuters

Ева Херцигова. Снимка: Reuters

Тя е нежна, красива и е един от най-известните супермодели в света. Ева Херцигова е родена на 10 март 1973 година в Чехия. Нейната звезда изгрява в края на 80-те и началото на 90-те години, когато тя става лице на модната компания Wonderbra. Тя е и един от първите „ангели“ наVictoria's Secret. Говори четири езика.

Свързани статии

През 1992 година става рекламно лице и на Guess. Следват фотосесии за кориците на едни от най-големите модни списания, като Вог, Космополитън, Мари Клер и други. През 1995 година прави своя кинодебют във филма Les Anges Gardiens Jean -Marie Poire. Следват още няколко филма с нейно участие.

Малко по-късно Шопард я прави свое рекламно лице. Участва в рекламни кампании на Диор, Бърбъри, Луи Вютон и много други.

Състоянието й се оценява на над 20 милиона долара. На 40 тя е майка на три деца и изглежда зашеметяващо. Нейният стил се отличава с много естественост. Харесва тоалетите с дантела, малки пайети и бродерии.

Косата си носи почти винаги небрежно оформена или със стилно подредени къдрици. Гримът, който нанася прави кожата й блестяща, стои естествено и е в леко розови нюанси.

Разгледайте галерията ни с още нейни снимки.

Снимка: Reuters

Коментирай