Мода

Тайните за красота на кралица Летисия

Испанската кралица е сочена за една от най-чаровните и стилни дами сред знаменитостите

07.05.2018г. / 06 53ч.
Мария Дуковска
Кралица Летисия Ортис. Снимка: Reuters

Кралица Летисия Ортис. Снимка: Reuters

Летисия Ортис Рокасолано, кралицата на Испания, съпруга на крал Фелипе VI, е сочена от стилисти и бюти експерти като една от най-елегантните и красиви съпруги в монархическите кръгове.

Стилът на кралица Летисия е много нежен, много фин и премерен. Наред с нейните модни предпочитания, които оформят визията ѝ перфектно, тя впечатлява и с естествена красота и непринуденост. Вижте някои от нейните ефективни трикове за красота и стил, които тя използва за своя безупречен външен вид.

Грим

Кралската особа е красива дама, умна, сексапилна и атрактивна. Тя знае добре как да направи кожата си още по-блестяща и свежа, макар да е вече на 45 години. Какво прави обаче, за да поддържа такава красива и стегната кожа?

Кралица Летисия ходи често на спа. Прави редовно упражнения както за хармонично тяло, така и за стегнато лице. Ето и още няколко нейни тайни:

– често използва зелен молив за очи или понякога кафяв, за да подсили блясъка на красивите си зелени очи. Никога не прекалява с макиажа и внимава той да е достатъчно деликатен;

– задължително слага цвят на бузите и подчертава скулите, избирайки светъл коралов или прасковен нюанс. Така хем има цвят на лицето, не е бледа и същевременно е с фина визия;

– червилото ѝ също е леко на цвят – обикновено избира светлорозово или бледомораво.

Дрехи и обувки

Макар Летисия да изглежда зашеметяващо, облечена в ярки багри, повечето пъти избира облекла в класически цветове – черно, бяло, екрю. Черният и белият цвят определено са нейна запазена марка и ѝ стоят превъзходно.

Кралица Летисия е известна като ценител на модата и много стриктно следи тенденциите. Обувките са нейна страст и не се притеснява да носи обувки на много висок ток. Това, което се забелязва в стила ѝ е, че когато избира блестяща и официална рокля, обувките в комбинация са с по-изчистена и семпла визия. А прави обратното, когато е облечена с по-обикновена като дизайн рокля. В такива случаи Летисия предпочита да комбинира с по-екстравагантни и блестящи обувки на висок ток.

Едно от големите предимства на Летисия е, че не се притеснява да експериментира с визията си. Нейните модни избори често попадат в полезрението на стилистите и медиите, и получават положителни оценки.

В галерията може да разгледате кадри с някои от най-стилните визии на кралица Летисия.
 

Коментирай