Мода

Приказна булка открива ревю

20.09.2007г. / 10 55ч.
Аз жената
Приказна булка открива ревю

Неочакван, но много находчив избор прави известна модна марка на ревю по време на Фестивал на модата – Есенен салон София 2007. Прекрасна булка в меланж от екрю и сомон се появява ефектно на подиума, за да открие шоуто. Чрез това нестандартно решение, дизайнерката Аля Милушева акцентира ефектно върху ефирното усещането за ново начало, изпълнено с надежди, което всяка булка носи в себе си. Приказно було с кристални мъниста и огромна панделка създава загадъчност и невинна мистика във визията на модела. Акцент в цялото ревю са закачливите панделки, прикрепени към малки диадеми в косите на моделите, които изразяват една от най-ярките тенденции в модата на следващия сезон – панделката като детайл в косите, дрехите и обувките на най-елегантните красавици.

Следват внушителни модели с издължен силует в комбинация от черно и бяло – любопитна интерпретация на зебровия мотив, която прераства от класическата шарка, внушаваща гъвкавост и стил във все по-загадъчно преплитане на черно-белите нюанси. Следва феерия от цветове. Модели в пепел от рози, капучино и червен мак със закачлив изящен силует обгръщат тялото и подчертават най-красивите женски извивки. Дъхът секва от модел в бледо розова блестяща перла, последван от тоалети в жарки нюански на искрящ тюркоаз, жълт сапфир и злато. Финалът е красив и авангарден и представя актуалната Hi-Lo рокля  в изключителна комбинация от ефирно ръчно изработен солей и спортно-елегантна кройка на мъжка риза с висока яка, но с приказни мулажи от шифон.

Дизайнерката вижда жената на следващия сезон динамична, отворена към новото, комуникативна и дръзка, предизвикателна и страстна – жена, която умее с неуловим женски чар и усет да изглежда неотразима, независимо дали е на сериозна делова вечеря, светско събитие, концерт, парти или дори дискотека. Въпреки че Аля Милушева бе задържана от неотложни ангажименти в Париж, свързани със срещи с клиенти, любители на висшата мода, както и с поръчка на оригинални висококачествени френски платове за новите й колекции, тя бе убедена, че всичко по време на Фестивала на модата е минало отлично.

Коментирай