„Светът се промени и ние се променихме. Повтаряме това почти като мантра от месеци, но в крайна сметка за дизайнера това означава да започнем отначало.“ – Донатела Версаче

През септември всяка година модната сцена оживява, за да представи разкошните летни колекции на дизайнерите за сезон пролет/лято на предстоящата нова година. Въпреки че пандемията от коронавирус все още се опитва да владее света, модният бизнес успява да ѝ противодейства, продължавайки да създава мода, която ни зарежда с красота, позитивизъм, че скоро негативното ще отмине.

Ревюто на Versace за пролет/лято 2021 „Versacepolis“ е истинско красиво морско приключение. Модният спектакъл се проведе без публика заради COVID-19, но социалните мрежи пренесоха милионите почитатели на модата и италианския бранд, сред декор, разказващ за потъналия остров Атлантида.

Какво ще облечем съвсем скоро (защото времето наистина „лети“)?

Ярки цветове, по няколко в комбинация, десени, брошки и детайли върху аксесоарите напомнящи океан. Райе, фино плисе... Ако харесвате морски звезди, корали, не се колебайте да ги включите във визията си за пролет/лято 2021. Полите на волани напомнящи медузи от анимационен филм и десени „съкровищата на океана“ ще отличат нашата визия. Повече за колекцията може да видите в галерията ни.