Мода

Свободни линии в колекцията на Dior за пролет/лято 2021

Ще носим модели, в които се чувстваме удобно

10.10.2020г. / 05 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram dior

Снимка: instagram dior

Пандемията с коронавирус промени модния свят. Пейзажът стана по-красив по отношение на форми, линии, десени. Време е да погледнем към колекцията на Мария Грация Кюри за френската модна къща Dior. Модата за пролет/лято 2021 за Кюри е нов силует от удобни, широки модели, които се съчетават в една визия. 

„Трябваше да подходим към тази колекция с идея за повече дизайн. Живеем по различен начин и стоим у дома. Дрехите ни трябва да отразяват този нов стил на живот.“ - споделя Кюри.

 

 

През пролет/лято 2021 ще носим много флорални мотиви, преливащи се багри, деним. Рокли и поли от ефирни материи с красиви декорации от дантела, бродерии. Линията на корсетите е изменена, точно както в колекцията на Dolce&Gabbana и те по-скоро приличат на красиви елеци.

Ще се чувстваме удобно в широки панталони и дълги поли, които ще съчетаваме не с вталени ризи и блузи, а и в горната им част ще добавим свободни линии. Ходейки из града, ще усещаме комфорта на дома, защото у дома обикновено носим по-размъкнати дрехи, които ни дават свобода на движението. Още за колекцията може да видите в галерията ни. 

Коментирай