Мода

Пухенката – лека и топла

22.10.2007г. / 08 43ч.
Аз жената
Пухенката – лека и топла

Всеки, който е обличал поне веднъж в живота си пухенка знае, че това е идеалната дреха за зимните студове. А тази година дори е и модерна.

Този тип дреха няма възрастови ограничения – всеки може да я носи, когато и както си поиска. Естествено с предимство са по-зиморничавите. Традиционно това са по-слабите девойки, защото задържат по-малко топлина, а и с една пухенка, придобиват и доста по-пищни форми.

Цветовете са черно, кафяво, сиво и бежово, които са подходящи като всекидневни. Може да бъдат гарнирани с яка от естествена кожа, а за еколозите от изкуствена, да бъдат вталени и пристегнати в кръста или да са тип сако, с ревер или без.

Важното е, че са топли и модерни.

По-свежите цветове като бяло, синьо, лилаво на фльонги и баклавички са подходящи за спорт и за свободното време.

Може да изберете и тийнейджърско лъскава пухенка, която да искри на фона на белия сняг.

Обикновено пухенките са по-дълги, топлят на кръста, но покриват дупето. Сега обаче по-актуалните са по-късичките. Може да ги носите на път за работа, на парти, дори на ски. Важно е с какво ще ги комбинирате: с топла грейка, къса поличка или дълга кашмирена пола.

Вариантите са много, но топлината остава.

По идея от

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
az ( преди 11 години )
А относно това, че пухенката била модерна тази зима, бих искала да Ви кажа, че пухенката винаги е била актуална и не е излизала от мода.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар