Мода

Дължината има значение

22.10.2007г. / 08 49ч.
Аз жената
Дължината има значение

Или косата, която ни прави щастливи през зимата

\n

Краят на есента и последните топли слънчеви лъчи с дъх на циганско лято са на изчерпване. Настроението все по-често е в унисон с хладните утрини. Желанието да положим минимална грижа за лицето и косата си, за да не пропуснем нищо на плажа, се заменя с необходимостта косата ни да изглежда добре, даже много добре.

\n

Естественият загар от морето е отдавна избледнял, както и споменът за модата на късите прически.

\n

Доказано е, че зимата влияе не само на настроението ни, но и особено силно на косата, която желаем.

\n

Но, ако бленуваната хипи грива на Шакира или перфектно подредените къдрици на стилната Бионсе са невъзможни след като само през юли сме искали боб като на Пош Спаис? Какво да правим, да чакаме да порастне?... Не!

\n

Днес кремове ни подмладяват, солариуми ни дават тен, козметици ни слагат устни, защо не и коса. Оказва се, че това не било толкова сложно, колкото се говореше преди години. Съвсем не и толкова “екзотично скъпо”.

\n

Удълженията за коса или така наречените hair extensions, стават обикновен аксесоар за момичетата, на цена не по-висока от бижу Сваровски, а удължаването на коса неразделна част от работата на салоните за красота.

\n

За удължената коса жените полагат малко повече грижа, но пък ефекта, който постигат с нея е невероятен. Да бъдеш един ден с къса, а на другия ден с дълга коса и обратно, граничи с мистичното и вълшебното. Но дори и в малката ни страна това вече не е признак на ексцентричност или подражание.

\n

Казват, че 80% от сексапила и самочувствието на жената се дължи на косата й.

\n

У нас първи това осъзнаха поп изпълнителките, почти всички те са с божествено дълги коси... Възможно ли е освен гласов талант и тела с перфектни мерки, всички те да имат и този дар от природата... Може би... но едва ли.

\n

Дългата коса вече не е привилегия само на най-известните хора. С помощта на hair extensions всяка жена може да сбъдне мечтата си, да бъде най-красивата абитуриентка или булка, и то на съвсем достъпна цена.

\n

Списание BEAUTY дава всеки месец нови и практически осъществими идеи на читателите си и на всички професионалисти в бюти индустрията. Тази есен едно от новите предложения идва от EXTEND .

\n

EXTEND е ексклузивен представител на английската марка удължения за коса HAIRAISERS и предлага продукти от 100% естествен косъм, козметика за поддръжка, аксесоари, както и системи за поставяне на удължения за коса.

\n

Екстенд представя на пазара не просто удължения за коса, а ви дава свободата да изразите своята креативност и да отпуснете въображението си.

\n


От екипа на Екстенд казват:

\n

“Нашата мисия е не само да ви предложим най-високо качество продукти, но и да ви окажем професионална подкрепа при работата с тях.
Дали за използване в салон, за модно ревю или за фотосесии, нашата 100% естествена коса ще ви помогне да постигнете разнообразни и впечатляващи резултати . Косата може да бъде третирана с маша, преса или сешоар. В допълнение Екстенд предлага и серия от професионално разработена козметика за поддръжка на удължена коса, включваща шампоан, балсам, балсам без отмиване и спрей-серум, както и специални четки с две височини на косъма и в два различни размера.

\n


Екипът на Екстенд е отдаден на качество, креативност и красота за косата и за живота!
А грижата за клиента и неговото приятелско обслужване са издигнати в култ.”

\n

Можете да ги откриете на тел:
02 925 10 55, 0887 84 05 78
или в шоурума в Силвър Център,
бул. “Дж. Неру” 28, офис 79, ет. 2
www.extend-bg.com

\n


Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Deni ( преди 11 години )
iskam da popitam kolko stryva da si ydalji6 kosata???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Таня ( преди 11 години )
mama, 39 г., СофияПубликувано на 25.10.2007не знам, не бих се престрашила да си удължа косата ... това може би е само за по-млади Не,не е за по-младите...аз съм на 53 год. и съм така с удължена коса от 3 год.и страшно добре и се чувствам.В началото и аз като вас така си мислех,докато дъщеря ми не ми направи тая изненада с удължаването и сега не мога да си представя, че ще сваля косата и ще бъда без нея.Но мой съвет е ако все пак се решите, отидете при професионалисти доказали се в тази работа, защото избраното евтино "салонче", може да ни струва много повече след това....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
gabi ( преди 11 години )
na men li4no adski mn mi haresva kak sedi odaljenata kosa kogato vidq nqkoe momi4e na ulicata !!! a za vas nqmam dumi vie ste super !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Roxy ( преди 11 години )
Super! Tia moiata kosa si e dostatachno dalga, no iam dosta poznati koito imat problem s kosite si i za tiah tova e prosto neveroitno spasenie.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Руми ( преди 11 години )
Удължената коса е нещо прекрасно! Няма ограничения като възраст или най-подходящ момент. Желая на всяка една самоуважаваща и ценяща красотата си жена да се впусне в това невероятно "приключение"! Това е един малък аксесоар даряващ толкова много емоция!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
mama ( преди 11 години )
не знам, не бих се престрашила да си удължа косата ... това може би е само за по-млади
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Milka ( преди 11 години )
Mnogo qka statiq, bravo, mnogo ste dobri, az vi 4eta redovno i redovno si piq kafeto s vas. Ne moga bez va6iq prekrasen sait.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар