Мода

Ревю в Изолатор

09.11.2007г. / 09 24ч.
Аз жената
Ревю в Изолатор

По оригинален начин новата си колекция мъжки и дамски облекла за сезон есен-зима 2007/08 в обновената столична галерия “Райко Алексиев” представи Springfield. Манекените изненадващо излизаха от огромна конструкция от стиропор, построена от пода до самия таван на галерията. Инсталацията, носеща името “Изолатор”, е дело на Симеон Стоилов. На съвършено белия фон за пръв път в страната ни бяха показани дамските облекла на испанската марка, която се продава в над 600 магазина по целия свят. И двете колекции се отличават с небрежен, младежки стил, удобство и качествени материи, характерни за марката. Компанията отново демонстрира свободата си да експериментира и да превръща всекидневната мода в изкуство.

Новата дамска колекция, е завръщане към градските легенди, смесица от небрежен стил, носталгия по миналото, комфорт, спорт и женствено докосване. Нашата градска история е тема от 60-те и 70-те години на миналия век. Дизайнерите на компанията си играят с типичните за това време силуети, остри линии, А-образни форми, блестящи тъкани, райета и метални ефекти. Прилепналите по тялото панталони тип “цигара” и елементи от мъжкия гардероб са съчетани с необикновено големи по размер връхни дрехи. Детайлите обаче са много по-семпли.

Дамската колекция предлага за предстоящите празнични дни блясък, сексапил и шик. Използвани са материи с метални отблясъци, които да помогнат на нежните създания да привлекат по-лесно вниманието на мъжете.

Друга линия от колекцията есен-зима навява усещане за спокойно пътуване до провинцията. Удобните, функционални дрехи са женствени, нежни и в топли цветове. Те ще ви накарат да се почувствате в хармония със самите себе си. Детайлите и акцентите в облеклата са романтични и забелязващи се.


Мъжката колекция за студените месеци отново е съставен от три линии:

Небрежно тъмно
Вниманието в тази линия е насочено върху тъмнината и нейните черни и сиви тонове. Плюс докосване в червено. Модерният, но все така небрежен силует оставя след себе си възхитителен вкус, който ще се помни дълго в града. Веднага ще се влюбите в изчистения стил с примеси от съвременни графики.

Училищният бунтар
Върнахме се в класната стая в търсене на онези палави момчета и непокорни бунтари. Не знаем какви са оценките им, но сме убедени, че тези младежи се отличават с характерен, неподражаем стил и отношение към заобикалящия ги свят. Те обичат тъмните тонове и знаят как да се забавляват истински. Ироничните графики отговарят точно на неподправеното им чувство за хумор.

Неподправеният
Хората, които харесват марката, изглеждат наистина автентично. Те следват спортен, casual стил и обожават контрастите в цветовете и материите. Те са градските бохеми – спокойни, но в центъра на събитията и винаги стремящи се да изразяват себе си. Тениските с послание са сред любимите им дрехи.

Опитайте един различен коктейл от цветове, материи, стилове, кройки и завършеци!

Коментирай