Мода

Ренесансът на суичъра: само изберете марка

19.03.2022г. / 11 07ч.
Аз жената
Снимка: unsplash.com

Снимка: unsplash.com

Обичани и носени десетилетия наред, днес дамските суичъри отново се радват на многобройни почитателки. И за това си има напълно основателна причина. Суичърите не само се предлагат в много широка гама от модели, цветове и материи, но и са и много удобни и най-вече – могат лесно да се комбинират с дрехите от дамския гардероб.

Източник снимка: unsplash.com

За да изглеждате стилно и модерно само трябва да изберете дамски суичър от любимата си марка, да го съчетаете с подходящите панталон, рокля или пола и можете спокойно да излезете както на обичайната си разходка, така и на среща с приятели и дори на вечеря или по-изискано парти.

Малки женски тайни или как да носите суичъра със стил

Модните дизайнери дават някои насоки, които могат да са ви от полза, ако искате да изглеждате още по-добре в любимата си марка дамски суичъри:

Не пренебрегвайте аксесоарите

Вярно е, че суичърите попадат в категорията “спортни дрехи“, но ако добавите някой аксесоар като стилен колан или внушителни бижута, това ще придаде допълнителен шик и блясък на визията ви.

Спазвайте пропорциите

За да изглеждате наистина стилно, спазвайте пропорциите като комбинирате свободната линия на суичъра с панталони по крака или поли тип „молив“. Казано с други думи, колкото и да ви е удобно в свободен суичър и широки панталони, забравете тази визия.

6 модни стила или как да комбинирате дамските суичъри, за да изглеждате перфектно

Градска елегантност

Съчетайте любимия си суичър без качулка с удобен прав или „слим“ панталон в светъл цвят, допълнете аутфита си с гуменки или маратонки Adidas, Nike или друга любима марка и завършете визията си с елегантна широкопола шапка и слънчеви очила.

Готино и небрежно

Ако харесвате непринудения, кежуал стил, можете да комбинирате дамския суичър с качулка с елегантно късо кожено яке. Допълнете с кожен панталон, пола от тюл, обувки на нисък ток или гуменки. За още по-стилен вид сложете шапка тип бомбе или плетена шапка, тъмни слънчеви очила и сте готови да превземете сърцата на всички, които ви видят.

Неостаряваща класика

Тези от вас, които обичат да се обличат в нещо по-класическо или ако си падате по готик стила, изключително секси ще изглеждате облечени в черен дамски суичър с качулка, кожен панталон или черни „слим“ дънки и високи черни ботуши на висок ток. Завършете визията си с черна плетена шапка, няколко стилни бижута и не забравяйте яркото червено червило.

Шик и блясък

Кой е казал, че не можете да отидете на бляскаво парти, облечени в любимата си марка дамски суичъри? Не и ние. Суичърът не е просто удобна дреха, с която да излизате на разходка или с която да спортувате. Той е нещо повече. Ако искате да впечатлите с вида си, не се отказвайте от любимата си дреха, а я превърнете в част от съвършен шикозен тоалет. Комбинирайте суичъра с елегантна разкроена пола с висока талия или пола тип „молив“ в цвят бордо или коняк, обуйте високи, стилни обувки на висок ток или елегантни ботуши до коляното и завършете визията с бляскава малка дамска чанта.

Спортен шик

Обичате да ви е удобно по всяко време на деня и едновременно с това да изглеждате небрежно-елегантно? Тогава просто облечете удобен суичър, съчетайте го с класически дънки или прав панталон, обуйте цветни маратонки или гуменки. Можете да завършите визията си с шикозно дълго палто и обемна кожена дамска чанта.

Източник снимка: unsplash.com

Работещо момиче

Ако в офиса ви не се изисква специален дрескод, дамските суичъри са идеалното облекло, в което ще се чувствате само удобно през целия ден. Това, от което имате нужда е един елегантен (не прекалено шарен) суичър от любимата ви марка, който да съчетаете с бяла риза, с прав панталон или пола тип „молив“. Ще изглеждате перфектно, ако завършите визията си с обувки или ботуши на висок ток и шикозно яке или палто.

Коментирай
Здраве и красота