Мода

Дарио Кателани е известният фотограф зад есенната кампания на Jenny Fairy

Любимата марка на последователите на модните тенденции

20.10.2021г. / 13 15ч.
Аз жената
Дарио Кателани е известният фотограф зад есенната кампания на Jenny Fairy

Кателани редовно работи за международни издания като Vogue, модни къщи Chanel, Dior и Givenchy и художествени галерии по целия свят. За марката Jenny Fairy той снима топмоделите Ребека Лонгендинке и Блесня Фернандес, пресъздавайки атмосферата на филма „Имало едно време... в Холивуд“. Естетиката от края на 60-те и началото на 70-те години също доминира в колекцията от актуалните за сезона обувки и чанти. Видеоклипът на кампанията използва песента (I Never Promised You A) Rose Garden на Лин Андерсън от 1970 г., което дава и името на колекцията – „Градина от рози“.

Най-добрите модели застават пред обектива на Дарио Кателани във вила с изглед към океана, до басейна и, разбира се, в розовата градина. Родом от предградията на Ню Йорк, Ребека Лонгендайк бързо се превърна в любимка на италианския Vogue, Louis Vuitton и Calvin Klein. Нейната естествена красота се вписва идеално в атмосферата на епохата на „Децата на цветята“. На снимачната площадка на Jenny Fairy тя е придружена от Блесня Фернандес. Израснала в Ангола, тя работи предимно в Ню Йорк и е една от музите на Вирджиния Виард от Шанел, а често се появява и на кориците на Vogue и Numéro.

На снимките на Кателани моделите са влезли в ролята на красавици от края на 60-те и началото на 70-те години, облечени в разкроени чарлстон панталони, миниполи и бохо рокли. Акцентът във външния им вид са аксесоарите от последната колекция на Jenny Fairy.

Любимата марка на модните инфлуенсъри, която създава тенденции всеки сезон, предлага пълна гама от аксесоари за есента. Най-стилните обувки включват ботуши на тънки токчета от матова или лачена кожа в бял или шоколадов нюанс, както и декорирани с вериги бунтарски обувки на равна подметка, често с ходило и горна част в един цвят, или ботуши на ток с изразен грайфер, изработени от екзотична кожа или с нагъната горна част. Боти с връзки във викториански стил, тънките токчета и мокасините с катарами отново са на мода. За по-студените дни изберете ботуши до средата на бедрото с тясна по крака горна част.

Чантите са меки shopper bags, подплатени или твърди с ресни. Много от чантите са с комбинация от цветове, текстури и животински принтове.

 

Коментирай
Свободно време