През септември вниманието ни отново е приковано към седмиците на модата, тъй като модните дефилета ни представят дизайнерските решения за очакваните пролет и лято. Седмицата на модата в Милано е едно от тези грандиозни събития. Започваме с невероятната колекция на Versace за пролет/лято 2023

Творческият директор на бранда Донатела Версаче сподели, че винаги е обичала бунтарката, жената, която излъчва увереност, която е умна, но и малко дива. Точно това настроение предаде и колекцията ѝ. 

Още по темата


Много черно, лилави и розови нюанси, флорални мотиви, електриково жълто и Парис Хилтън, облечена в разкошна мини рокля с воал в косите, в тон с цвета на тоалета ѝ. Впечатление направиха облеклата от фина кожа, ресните, както при дрехите, така и при чантите, сандалите на висок ток с много на брой тънки каишки.

Определено ще заложим на асиметрични линии при роклите, а зебровият принт, този път ще облечем в красиви цветови комбинации, а не в познатата ни черно-бяла гама. Повече за колекцията може да видите в галерията ни.