Мода

Deep Zone Project откриват Опто, фото и видео салон

07.04.2008г. / 14 08ч.
Аз жената
Deep Zone Project откриват Опто, фото и видео салон

От 10 до 13 април 2008 г. в новооткритите зали 5 и 6 на Интер Експо и Конгресен Център – София за единадесети път ще се проведе специализираната изложба за продукти в сферата на оптиката, фотографската и видео техника.

В деня на откриването на Опто, фото и видео салон – 10 април, гостите на изложението ще станат част от уникално модно музикално шоу с участието на Deep Zone Project и топ моделите на “Визаж”. В 17 часа в зала 6 на Интер Експо и Конгресен Център, победителите на българската Евровизия 2008 ще зададат тон на специална фотосесия и атрактивно модно ревю. Преди старта на музикалното шоу, от 16 часа, гостите на Опто, фото и видео салон ще могат да надникнат “зад кулисите” на бляскавия моден бизнес. Мис България 2005 Роси Иванова, Теди Велинова и още 5 манекенки от “Визаж” ще бъдат подготвяни с прически и грим според новите пролетни тенденции пред очите на посетителите и обектива на професионалните фотографи Валери Захов и Божидар Марков. Момичетата ще бъдат облечени с тоалети на дизайнерско студио EGG с дизайнер телевизионната звезда Елена Георгиева. Те ще дефилират с последните модели очила от колекциите на KWIAT и фотоапарати, предоставени от VIP Trading. Моделите ще провокират свежи идеи у предстоящите абитуриентки и всички дами, които са решили да освежат пролетния си гардероб.

Посетителите на Опто, фото и видео салон ще имат възможност да участват в поставянето на Национален рекорд за най-голям фотоколаж. Всеки може да донесе своя снимка и да я закачи на таблото за колаж в зала 5 или да застане пред обектива на фотографите, които ще снимат, разпечатват и ще ги добавят към фотографиите на десетки посетители, участващи в рекорда.

Ще бъдат представени около 120 марки очила, контактни лещи, оптична и офталмологична техника, дигитална фотографска и видеотехника, фотостудийно оборудване, домашно кино и мултимедия. Изложението ще бъде отворено за посетители всеки ден между 10 и 12 април от 10 до 19 часа и на 13 април, неделя, до 16 часа в новооткритите зали 5 и 6 на Интер Експо и Конгресен Център.

В деня на откриването на Опто, фото и видео салон – 10 април, гостите

Национален рекорд за най-голям фотоколаж

Коментирай
31 rate up comment 0 rate down comment
sellyyy ( преди 11 години )
31 rate up comment 0 rate down comment
sani ( преди 11 години )