Мода

Обемни шапки и пастелни цветове от Chanel за есен/зима 2024/2025

Ще добавим и по-пишни бижута във визията си

06.03.2024г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Френската модна къща Chanel представи забележителната си колекция за сезон есен/зима 2024/2025 на Седмицата на модата в Париж. Вдъхновени за създаването на моделите, творческият директор на марката – Виржини Виар, черпи от красивият Довил, който е френски крайбрежен град.

Виар майсторски си е представила колекция, която черпи своите нюанси от постоянно променящото се небе на Довил. В моделите има много „живи“ и пастелни нюанси, обогатени с плътността на кафяво и златно ламе. Цветовата палитра на колекцията отразява естествената красота и историческото богатство на Довил, улавяйки същността на неговия морски чар и елегантността на неговия спокоен начин на живот.

Акцент в колекцията, нещо, което ще ни направи абсолютно разкошни са големите шапки с красиви брошки, които придружават почти всяка визия от колекцията. 
Пищни гердани с перли и камъни, обемни обици и каскети, са другите аксесоари, които няма да пропуснем да добавим към нашия стайлинг. Колекцията на Виард представя едно пътуване във времето. 

Повече за нея вижте в галерията ни. 

Свързани статии

Коментирай