Мода

Трилър с вълнуващи прически представиха на гранд шоу “Колекция боядисване есен-зима 2008/9”

18.11.2008г. / 08 45ч.
Аз жената
Трилър с вълнуващи прически представиха на гранд шоу “Колекция боядисване есен-зима 2008/9”

В едно модерно, дръзко и динамично шоу в ритъма на забързания град с неговите тайни, изкушения и удоволствия, актуалните тенденции при прическите представиха четирима водещи фризьори-сътрудници на L`Oreal Professionnel.

На представеното в неделя шоу, своето изкуство на живо демонстрираха Васил Атанасов, Калин Куцинов, Милена Найденова и Красимира Съботинова.

Специален гост на събитието бе Летисия Генау – член на Творческия екип на Haute Coiffure Francaise. Тя представи новите тенденции в своето грандиозно шоу в стила на Film Noir.

Шоуто “Thriller” на Летисия Генау поставя фризьорското изкуство на сцената и в светлините на прожекторите. Декорът, осветлението и хореографията пресъздават атмосферата на класическите мрачни филми. На този фон Летисия Генау представя своята визия за официалната прическа, съчетавайки класическите линии с нови техники на подстригване и оформяне на фризурата.

В света на “Thriller” русите, чернокоси и червенокоси персонажи озаряват със своите необичайни прически мрачния фон на студените месеци.

Шоуто на Летисия Генау пътува из цяла Европа, за да представи визията на марката за актуалните тенденции при прическите за сезона есен-зима. Цветовете и техниките обявяват края на подредените и скучни прически.

Шоуто на Летисия Генау вдъхновява дамите да придадат блясък на предстоящите дълги зимни вечери чрез цветовете и формите на прическата си.

Ярките и вълнуващи нюанси на гамите Majirel и Luocolor се съчетават с новаторски техники за нанасяне на цвета за ефектни прически в стила на “Thriller”.

Гамата Majirel е представена чрез типичните фатални жени – фаталната блондинка, червената дама и тайния агент, съответно със светла, средна и тъмна основа. Светлите руси коси са съчетани с воал от кичури в студен бежов нюанс. Червената основа контрастира с акцент в цвят тъмен махагон. Светли кичури освежават тъмната прическа.

И при трите визии е използвана техника за нанасяне на цветапо ръба на бръснача”. Тя се състои в поставянето на воал от прецизно позиционирани кичури около контурите на лицето. Така се постига драматичен и разчупен вид на прическата, а класическите фризури и цветове придобиват необичаен и вълнуващ вид.

Дръзка е втората цветова линия – LuoColor. “Прицел” е името на техниката за нанасяне на цвета. При нея ореол от коси в горната част на главата е оцветен в по-светъл нюанс, а останалата коса е по-тъмна. Бретонът е озарен от воал от кичури в два цвята. Тази техника е представена в съчетание със силно филирани прически, а бретоните се спускат ниско над очите.

Класическото каре в света на “Thriller” е неузнаваемо, в наситен тъмен цвят и с краища, филирани в различни дължини.

* * *

Прочут фотограф гостува у нас и разкри част от тайните си
“Необикновени жени” представиха модни тенденции за сезон 2008-2009

Коментирай