Мода

Пролетно превъплъщение на цветове и форми в прическите

05.03.2009г. / 17 58ч.
Аз жената
Пролетно превъплъщение на цветове и форми в прическите

Наскоро фризьорска академия Stephan проведе специализирано ателие за напреднали фризьори на тема “Методът на подстригване Stephan с адаптиран цвят”. Ателието включваше лекционна и демонстрационна част, както и практически занимания на участниците. Пред над 15-те участници арт директорът Васил Михайлов заедно с Албена Петрова, преподавател по Колориметрия в Академията, демонстрираха своята визия за пролетно превъплъщение на цветове и форми в красива и свежа прическа:“Винаги предлагайте нещо ново на клиентите си, дори това да е и само смяна на нюанс.”

Популярният коафьор разкри своята тайна за успех пред участниците в ателието: “Професията Фризьор изисква постоянно усъвършенстване на уменията и знанията, за да можете да предлагате на своите клиенти най-доброто и подходящо за тях като това не винаги трябва да е непременно актуалното в момента. Ако искате да сте истински професионалисти, сред най-добрите, трябва да посещавате курсове и обучения, да научавате нови стилове и техники, да следите модните тенденции, колекциите на световните корифеи във фризьорството. Нашата професия е творчество, идея, въодушевление, които трябва постоянно да се подхранват, за да не станете скучен и посредствен в работата си.”

Само ден преди ателието Васил Михайлов се завърна от френската столица, където бе по специална покана на Летисия Генау на уникалното шоу-спектакъл в Лувъра Art Shape Collection 2009 с участието на едни от най-известните имена в света на фризьорството като Летисия Генау, Кристоф Гайе, Барбара Уилоу и др.

* * *

Актуални булчински прически
Абитуриентска мода 2009

Коментирай