Мода

Стилен секси дизайн във френските автомобили и прически

23.04.2009г. / 14 03ч.
Аз жената
Стилен секси дизайн във френските автомобили и прически

Прическата и автомобилът са новите стилни градски бижута. Това доказа официалната премиера на новите модели на Рено на елегантно шоу-ревю вчера в София.

Артистичният екип на френската фризьорска академия Stephan символично потвърди мотото на новите автомобили – “Време за промяна”, като представи на сцена уникален метод на подстригване и само за няколко минути на живо показа последните тенденции в прическите, които ще властват в градската мода през есента на 2009 година.

Очаквано в следващите няколко месеца цветовете в косите ще бъдат доминирани от новия Megane, а формата и обема на прическите ще следва артистичния модел на една от най-запомнящите се автомобилни премиери за годината – елегантната линия и стилен секси дизайн.

За първи път в България артистичният директор на фризьорската академия Васил Михайлов показа и комерсиална колекция от прически висша мода, специално създадена за новия модел автомобили. С почерка на истински моден дизайнер водещият коафьор представи колекция, вдъхновена от артистичната елегантност на колата и претворена в косите с въображение, аксесоари и форми, напомнящи за неустоимата привлекателност на френските автомобили.

Благодарение на партньорството с Френския културен институт в София колекцията може да бъде видяна от всички през май на витрините на сградата на института на ул. “Дякон Игнатий” 2, близо до площад Славейков в София.

* * *

Пролетно превъплъщение на цветове и форми в прическите
Колекция боядисване “Причудливи градини”

Коментирай