Мода

Летни хитове – летни панталони

28.07.2009г. / 09 59ч.
Аз жената
Летни хитове – летни панталони

Лято е – рокли, поли, рокли... но панталоните никога не слизат от модната сцена и не излизат от дамския гардероб.
И в най-големите жеги трябва да добавим и панталони... широки панталони, прави панталони, тип пижама, 3/4-и панталони, 7/8-и панталони, панталони шалвари, къси панталони, шорти – панталони.

Панталоните са удобни за всеки сезон, за всяко място и за всяка дама.

Можем да се спрем на елегантни бутикови панталони, с които да се появим на вечерен коктейл; да използваме прави панталони за бизнес срещата на обяд или тип шалвари за разходка с приятели в парка... избор има.

През лятото естествено на първа линия излиза бялото и ленът.
Белите панталони са във всякакви вариации. Можем да изберем строг делови костюм в бяло или плажни къси панталонки. Материите са лен и памук.

Ленът мимикрира и в неутралните бежови, кремави и т. н. светли тонове, които можем да комбинираме с всевъзможни потничета, боди и дори с официални летни блузи.
По-смелите дами могат да изберат лен в яркочервено, резеда или оранж.

Шалварите и потурите определено не са за всяка фигура и всеки вкус. Към тях се насочват екстравагантните дами, които биха желали да се откроят в лятната пъстрота. Допълнителен акцент може да бъде и съчетанието с шарени кърпи и бляскащи накити.

Три четвъртите панталони са за дами със стройни крака и смели възгледи. Зависи от стила и смелостта ви, но можете да се появите и на официална бизнес среща костюмирани така. А за по-големите традиционалистки три четвъртите панталони си остават за свободното време (разходки сред природата, излежаване на верандата и др.).

Седем осмите – отново могат да влязат като мултифункционална дреха в гардероба ви. Зависи от съчетаването на цветовете и материите можете да ги използвате за всеки час от денонощието и за всеки повод.

А какво да кажем за панталоните, които са с ципове и които могат да се превръщат от дълги, до 3/4 и къси – идеални за пътувания, екскурзии и почивки. Три в едно – няма нужда да носите три различни панталона – на плажа сте с къси панталони, на обяд в ресторанта слагате допълненията и вечер добавяте и третото парче плат и комарите са далеч, далеч от вас – ако не сте забравили антикомарните средства, обаче.

Подобно на разцветките и моделите цените на панталоните също варират в широки граници – така че всяка от нас да може да се обзаведе с поне едно ново панталонче това лято.

А по-сръчните могат да сътворят ново от добре забравеното старо и пак да са атрактивни. Още повече, че по-смело можем да експериментираме със старите дрехи – като пришием тук там рапанчета, дървени мъниста или апликираме с разноцветни рибки.

* * *

Лятно настроение и еуфоричен заряд в тоалети за лято 2009
Кои са най-актуалните модели бански за лято 2009
Предпочитаните цветове на лятото
Знаци за пране, гладене, химическо чистене, сушене...

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Kateto ( преди 11 години )
poturite sa mn gotini..na vas kato ne vi haresvat ne gi gledaite ;)pak i nikoi ne vi kara na sila da si kopuvate poturi nali? : )
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
MICHELLE ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Цвети ( преди 11 години )
Вероника е пропуснала потурите - на мен изобщо не ми харесват. Няма нищо женствено в тях, то и мъжествено не намирам... Само разход на плат и сложна кройка.От редакцията: А, :-) моля, веят се потурите, до шалварите ги е поставила Вероника.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Ани ( преди 11 години )
Потурите са супер грозни, по-добре да ги беше пропуснала - та по-малко жени да се правят на маймуни.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време