Той

Бедствието, наречено бивша

05.04.2012г. / 14 37ч.
Аз жената
Бедствието, наречено бивша

Ама наистина са като бедствия понякога. Нахлува в живота ти и си въобразява, че все още има някакви права... (Кога въобще си й давал такива?) над твоята личност. Нахална и безочлива. Някои от тях пък получават временна амнезия, когато те видят. Носът им е някъде високо в облаците, все едно до преди няколко месеца не е била постоянно у вас. Те са няколко типа и винаги се появяват точно когато не трябва.

Ето най-разпространените видове бивши :

Принцесата
Тя е много специална. Толкова е специална, че дори не можа да скъса с теб като хората, ами го направи сред цялото стадо нейни „фенки“, с които се движи, и то с половин уста – трябваше сам да се сетиш, че нещо куца и си излишен. Най-важното нещо в живота й са обувките й. И малкото противно кутре, което разхожда и лигави.
P.S. Няма да те преследва след раздялата.

Кучката
Да я наречем така за по-културно. Ами откъде да започнем? Флиртува с брат ти, дори и с баща ти, след което преспа с най-добрия ти приятел и направи сравнение между вас пред всичките ви общи приятели. Това преля чашата!
P.S. Способна е да преспи с някой твой познат, за да ти привлече вниманието. Ти обаче не се връзваш на такива номера!

Лепката
Също много кофти вариант. Тя е като залепена за теб, няма собствено лично пространство – за нея това си ти. Заплашва те със самоубийство, ако я изоставиш. За да не ти тегне на съвестта, траеш, докато съвсем ти прищрака. Което става бързо.
P.S. Лоша новина – смени си телефона, най-добре и адреса или поне разгласи, че ги сменяш. Трудно ще приеме раздялата ви.

Почитателката на силни емоции
С нея най-големият ти риск е този да загубиш живота си. Било заради катастрофа с мотор, побой от криминален тип или с помощта на друга нейна страст. С нея нощта е дълга, а може и да се окажеш с татуировки и пиърсинг на някое странно място. Те ще са ти спомен от нея, след като си плюеш на петите.
P.S. Просто бъди скучен, когато я срещаш. Бързо ще отпраши в търсене на следващата си тръпка.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай