Семейство

Романтиката – допинг за жените

23.10.2012г. / 14 57ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не чакайте той да се сети, вие поемете романтична инициатива

За мъжките момичета и нежните цветя, за кариеристките и домакините, за младите момичета и зрелите жени – романтиката е допинг, който ги изстрелва на седмото небе. Независимо дали го признават или не – няма дама, която да не се разтопи от най-малкият мил жест. Китка цвете, импулсивна покана за вечеря навън и тя сама ще падне в мъжките ръце. Да се чудиш защо мъжете не използват по-често романтичния подход като манипулативна техника!

Какво да правим, когато мъжът до нас по природа не е романтичен или ви е подарявал цветя само в началото на връзката? Не чакайте като кон/кобила пред празни ясли – вие поемете инициативата.

Резервирайте маса в любимия ви ресторант; направете си съботна закуска в леглото; зарежете къщната работа и излезте на разходка в парка или извън града; потиснете гузната си съвест и си организирайте меден уикенд само за двама, като детето заведете при баба и дядо; подскажете му какъв парфюм сте си харесали за рождения ден.

Романтичната програма трябва да се повтаря периодически, за да избегнете скуката и буксуването на отношенията.

Ако имате момче, възпитайте го от малък в романтичните трикове и кавалерство. Освен тях може да включите и още по-любимите на жените: да я изненада като сготви вечеря; да измие прозорците и пусне прахосмукачката, докато тя е на кафе с приятелки; да откаже среща с приятели на карти заради кино за двама.

При толкова мъжко внимание, всяка дама ще бъде предоволна и готова да направи всичко за него.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай