Семейство

Коледен подарък за свекървата – какво да изберем

Добра, зла, за свекървата подарък трябва да има!

15.12.2012г. / 12 23ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Рождество Христово е един от най-големите християнски празници. Наред с подготовката за трапезата, украсата, външния ни вид, не по-малко внимание заслужава и изборът на подходящ подарък за близките. Днес специално внимание ще обърнем на жената, дала живот на любимия ни мъж и баща на децата ни. Дори и да не сме в прекрасни отношения с нея, тя е баба на нашите деца и й дължим поне това уважение.

Свързани статии

Ако искате пък да подобрите отношенията си, още по-внимателно обмислете какъв подарък ще й поднесете на Коледа. Не е задължително да е скъп. В ситуацията на финансова криза, всеки нормален човек разбира, че възможностите ни за коледен шопинг са ограничени, в контраст с желанията ни.

Ето няколко предложения за хубав коледен подарък за вашата свекърва:

Блуза

Класически подарък, винаги е подходящ и влиза в употреба. Лично за нея ще е и ще я носи с желание, особено ако познавате вкуса й и купите дреха, която ще й хареса със сигурност.

Тенджера, тиган, чаши

Една домакиня никога няма да се разсърди, ако й подарите посуда за кухнята. Хубав тиган никога не е излишен, особено, ако знаете, че има нужда от нов.

Козметика

Най-лесният вариант, който винаги е от полза. Хубав шампоан, маркова боя за коса, червило в любимия й цвят или парфюм, с такъв избор никога няма да сгрешите.

Екскурзия

Този вариант може да ви изглежда непреодолимо скъп, но всъщност има много намаления по празниците, а защо и не след тях? Празничното настроение не ни напуска и през януари догодина, така че може да й организирате еднодневна или двудневна екскурзия до местност в България или в някоя от близките държави.

Коментирай