Семейство

Нудизмът – начин на живот и на почивка

Харесвате ли нудизма?

17.06.2013г. / 15 20ч.
Вергиния Генова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Нудизмът става все по-популярен и у нас. Ако говорите с истински нудисти, те ще ви развият теорията, че това е начин на живот, друг поглед към тялото и друга философия към живота. Няма нищо общо с морала и с псевдоморала.

Нудистите не се притесняват един от друг и не приемат нудизма като откровена еротика или порно. Сред тях може да срещнете природозащитници, хора, които искат да живеят в синхрон със себе си и с природата. Разбира се това съсловие е от всякакви професии.

 

Свързани статии

Интересно е дали както при вегетарианците можеш в един момент от живота си да поемеш нов курс и да промениш навиците си. Или трябва да си възпитан от малък да не се притесняваш от тялото си и от това да го показваш на всички.

Но като знам какво е в родилните отделения, според мен след всичко преживяно там, жените трябва да са толкова претръпнали, че въобще да не им прави впечатление, че някой ще ги види голи или че ще обсъжда сланините и целулита им.

Лятото идва и много хора се запътват към морските дестинации. Така че не е лошо да обсъдим как ще плажуваме.
На мен честно казано ми се струва доста по-морално и по-коректно вместо да се пекат по монокини на обществени плажове, да се съблекат голи на нудистки.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Стар като света, ( преди 10 години )
е въпросът който се повдига, Преди 49-50 години имаше същите въпроси и размисли, макар и не в публичното пространство. От къде здрав или нездрав интерес много хора опитваха нудизма и им харесваше. Дори комунистическия режим не го преследваше. (За справка евини, адамови плажове, къмпингите особено "Смокиня" и " Лес" ). Така,че това не е ново, ако желаеш може да опиташ и ако имаш нужда от слънчеви лъчи по цялото си тяло бъди нудист, но ако си посрамежлив/а във водата се влиза с бански. И нещо весело спомнете си приключенията Л. Де Фюнес.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
криси ( преди 10 години )
Веднъж ходих на нудистки плаж. В началото малко се притеснявах, но като видиш, че всички около теб са голи, започваш да се отпускаш.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време