Семейство

Ще получи ли Фърги подарък за раждането?

Джош Дюамел разсъждава

18.07.2013г. / 13 20ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

„Да, ще купя подарък на жена ми за раждането“, призна във видео за онлайн списанието People Джош Дюамел, съпругът на бременната певица Фърги. Двамата очакват син, който трябва да се роди през септември.

Свързани статии

И все пак Джош негодува. Във видеото за People той разсъждава защо въобще е необходимо бащата да подарява подарък на майка за раждането. „Не е много справедливо, тъй като мъжете трябва да правят подаръци на половинките си за куп други празници – Коледа, „Свети Валентин“, Денят на майката, годишнина от сватбата. Не знам кой е измислил тази идея да се подарява подарък за раждане, но най-вероятно е жена“, казва Джош. И въпреки тези разсъждения той призна, че Фърги заслужава подарък заради всички трудности, които изживява по време на бременността. „Тя се грижи малкото същество в нея да расте здраво и всичко да е наред. Това й коства много лишения от живота, на който е свикнала“, казва Джош и признава, че жена му изглежда превъзходно по време на бременността.

Фърги, както и много други бременни холивудки, поддържа кожата си свежа по време на бременността с популярната в средите терапия на звездите – Intraceuticals. Тя дори прилага процедурата на корема си, за да се предпази от стрии след раждането. „Терапията много помага кожата ми да е свежа по време на бременността. Така се чувствам по-добре, въпреки че с всеки изминал ден качвам килограми“, признава Фърги. Тя също така твърди, че не се страхува, че бременността ще й причини стрии на корема. „Полагам сериозни грижи да поддържам еластичността на кожата си с Intraceuticals, така че не ме е страх от стриите. Искам само бебето да се роди здраво“, казва Фърги.

Коментирай