Семейство

Подаръци за свекървата, с които да я накарате да ви обикне

С тези идеи ще разтопите и най-мразовитото свекървино сърце!

10.12.2015г. / 16 15ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Идва Коледа, а заедно с нея вероятно и свекърва ви ще дойде на гости у дома. А може би вие ще я навестите? И в двата случая не можете да избегнете подаръците и милите думи. Ако сте в лоши отношения със свекървата спазването на етикет и поведение е доста трудно, докато се отбранявате словесно срещу подмятания и нападки.

За да я омилостивите, а и за да я накарате да ви обича една идея повече, подарете й нещо специално подготвено за нея. Ето и няколко идеи:

Специално гравиран съд за печене

Надпишете някакъв специален надпис или послание за вашата свекърва на глинен съд за печене. Това ще я трогне, а и ще забележи вашето специално отношение.

Ако пък така или иначе сте си в добри отношения (защото има и такива щастливки), свекърва ви ще е много щастлива от този индивидуален и поднесен с внимание подарък.

Продукти за спа

Една жена винаги обича да се глези. Можете да подарите на свекърва си ваучер за спа процедури или спа уикенд, а можете да я зарадвате с продуктова гама за баня, с която да си направи спа вкъщи.

Кашмирен шал

Мекотата и нежното докосване на кашмирения шал е неповторимо усещане. Елегантен, красив и поднесен с финес подарък.

Закачлива табелка с надпис

Ако свекърва ви има чувство за хумор, можете да й подарите табелка, която да си окачи на видно място и която да гласи: „Най-добрата свекърва“ или нещо подобно.

Форма за чийзкейк

Всяка добра домакиня обича да има разнообразни и функционални уреди и съдове. Добра идея е да й поднесете чисто нова специална форма за чийзкейк, снабдена с всички екстри за този сладкиш.

Свързани статии

Уханни свещи

В духа на Коледа можете да подарите нещо хем за глезене, хем за дома. Ароматните свещи са подходящи, защото ще покажат желанието ви да допринесете за уюта на дома на свекърва ви.

Сиропи за овкусяване на кафе

Ароматните вкусове за кафе обикновено са център на внимание в кафетериите. Ако смятате, че свекърва ви ще се зарадва на такъв подарък, това е наистина добра идея. Този подарък красноречиво казва: „Пий кафето си подсладено и се сещай за мен с обич!“

Кафемашина

За по-стабилните финансово, кафемашината е чудесен избор на подарък. Зарадвайте и омилостивете свекърва си с чудесна многофункционална кафемашина. Всеки дом има нужда от такъв уред.

Коментирай