Семейство

Победителите в конкурса „Празнично и кулинарно“

Честито!

11.01.2016г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скъпи читатели,

Кулинарният конкурс на Az-jenata.bg. „Празнично и кулинарно“ приключи. Благодарим на всички вас, които споделихте вашите чудесни рецепти и за поредна година доказахте, че вдъхновението може да създаде невероятни кулинарни произведения.

Време е да обявим коя рецепта успя да събере най-много харесвания и кой си спечели чудесна хлебопекарна. Това е авторът на рецептата Празнична погача, изпратена от aneta.t.marinova

На лотариен принцип бе избран и един участник, който е гласувал за рецепта, участваща в конкурса. Това е  Йона Йотова и печели комплект от две кулинарни книги с уникален дизайн.

Честито на печелившите. Екипът ни ще се свърже с тях чрез данните, които са посочили.

За съжаление, сред рецептите с най-много гласове имаше такива, които бяха дисквалифицирани, заради манипулации в гласуването. Това са авторите на рецептите Коледна торта Рафаело, Коледна пита – Слънце, Празнична пита „Слънце“, Коледна торта. 

При непотърсена награда в срок от 5 дни, Az-jenata.bg запазва правото си да избере нови победители.

Очаквайте и следващите наши вълнуващи игри и конкурси.

Коментирай
2 rate up comment 3 rate down comment
alexmica.dalinda.5 ( преди 8 години )
Жана защо не пишете от собствения си профил а си коментирате сама от различни имена. Организаторите са ви отговори точно и ясно. Аз участвах в предишната тяхна игра, и мога да твърдя защото са честни и морални хора а не като вас алчни и арогантни. Че какво и е на жената на снимката. Като не ви харесва и мислите че всичко е нагласено не участвайте никой не ви кара на сила и не ви държи на сила тук. Засрамете се малко. Честито на победителите и със здраве да си ползват наградите. Редовно следя публикации те и често чета статийте тук в сайта.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 3 rate down comment
От редакцията: ( преди 8 години )
Здравейте! Сайтът съществува от много години и редовните ни читатели знаят, че екипът на Az-jenata.bg винаги е постъпвал изключително коректно към тях, независимо дали става дума за конкурс, игра, или каквото и да е.Искаме да ви уверим, че в този конкурс са направени всички необходими проверки за коректността на участниците и гласовете, които са получили.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
tovasamaz ( преди 8 години )
Е, и с кривата торта на Жана си беше доста низък мурафет. Пошли и долни номерца Жана!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Иван С. ( преди 8 години )
Не, не си е гласувала сама за питката, а самите админи на сайта са посочили уж печеливш, а реално това е техен профил и така няма да имат разходи по "рекламата", която си направиха на сайта. Така или иначе от години този сайт не може да се популяризира... ако чакат на един конкурс.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
,,, ( преди 8 години )
Дадоха наградата на техен човек, а не на "Коледна торта" на jana.jana както трябваше да е. Тази, която спечели сама си гласуваше за изгорялата питичка. Но така или иначе хлебопекарната е от най - некачествените за 99лв. Честито.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време