11. Какво ви вълнува от живота? – Помислете... Ако наистина бихте се развълнували точно сега, от какво би могло да дойде това вълнение.

12. Какви оправдания трябва да спрете да правите? – Всеки има оправдания, кои са вашите, от които трябва да се откажете?

13. Ако се учите от грешките, защо винаги се страхувате да правите такива? – В живота грешките ви правят по-умни, а дискомфортът, който носят ви прави по-силни.

14. Кога неочакваното бе по-добре от това, което очаквахте? – Някои промени идват изненадващо и ние трябва да се адаптираме към тях. И понякога да не стигнем точно там, където сме искали, а където е трябвало, се оказва голям късмет.

15. Какво ще знаете по-добре следващия път? – Не позволявайте на вашите страхове от минали събития да повлияят на резултата за вашето бъдеще.

16. Каква е следващата крачка напред оттук нататък? – Всяко неприятно събитие или ситуация не бива да ви спира да вървите напред. По-силни и по-мъдри.

17. Какво е безценно за този момент за вас? – Със сигурност има много красиви неща край вас, които са ви безценни.

Още по темата

18. Кога за последен път забелязахте звука на собственото си дишане? – Отпуснете се. Вие сте си самодостатъчни. Дишайте дълбоко, отпуснете се и просто живейте в този момент.

19. Към този момент кой се нуждае най-малко от вниманието ви? – Помислете за кръга хора край вас. Отделете тези, които са негативни, избирайте с кого да прекарате времето си и то да ви носи положителни емоции.

20. Кои незначителни случки в миналото, в които сте били отхвърлени са объркали самочувствието ви? – Не позволявайте на минали събития и незначителни хора да повлияят на самочувствието и самооценката ви.

По материали от marcandangel.com