Семейство

15 знака, че съпругът ви е най-добрият ви приятел

Той ви познава по-добре от всеки друг

22.09.2017г. / 07 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато търсим точния партньор за нас, някого, с когото да се обвържем за цял живот, искаме той да е нашата сродна душа. Вярваме, че ако съпрузите са си като най-добри приятели, тогава бракът ще е дълготраен и щастлив. И в това има доста истина. Дали вашият съпруг е най-добрият ви приятел? Вижте 15 знака, че е точно такъв.

1. Вие си казвате всичко – Първият човек, с когото споделяте добрите или лошите новини е вашият съпруг. Обичате да споделяте историите си и да си казвате всичко.

2. Той е единственият, на когото имате доверие – Има малък кръг от хора, на които можете да се доверите, но над всички останали, съпругът ви е единственият човек, на когото можете да се доверите най-много.

3. Вие обичате да се дразните един друг – Забавни малки трикове и шеги, помагат да поддържате връзката си жива.

Тест: Изберете си плод и вижте какви любовници сте

4. Той е вашият защитник – Съпругът ви винаги ще бъде на ваша страна. Но дори и да сметне, че не сте права за някоя ситуация, ще намери най-добрият начин да ви го каже, защото е най-добрият ви приятел.

5. Той ви обича както в добрите, така и в лошите дни – За него е важно да ви вижда щастлива. Когато имате трудни моменти, той е вашата подкрепа.

6. Приели сте недостатъците си и ги обичате – Никой не е съвършен и красотата на вашето приятелство е, че можете да се обичате един друг, заедно с вашите недостатъци.

7. Дава ви съвети – Вие постоянно се учите и се опирате един на друг. Когато става въпрос за съвет, съпругът ви е първият, който ще ви изслуша и посъветва.

8. Когато се слушате един друг, вие чувате това, което всеки иска да каже на другия – Комуникацията е от ключово значение във всяка връзка. Когато съпругът ви е най-добрият ви приятел, той е там, част от разговора, вникнал в същината му.

Няма нищо лошо в това да почивате поотделно – защо?

9. Той не би осъдил постъпките ви – или поне не строго. Може да сподели какво не му допада, но няма да го направи така, че това да се отрази на самочувствието ви.

10. Правите всичко заедно – Най-добрите приятели правят почти всичко заедно. Без значение къде отивате, вие винаги искате съпругът ви да е до вас. За него също е важно да споделяте приключенията на живота.

11. Той ви познава по-добре от всеки друг – Вашите отношения са като двупосочна улица. Между вас няма тайни. Познавате се много добре, разбирате се без думи.

12. Той ви прави щастлива – Вие сте най-щастливи, когато сте с вашия съпруг. Той извлича най-доброто от вас и вие от него.

Свързани статии

13. Най-лошите дни са тези, в които не сте заедно – Чувствате се така, сякаш светът спира, когато се разделите. Отброявате минутите, докато отново видите най-добрия си приятел.

14. Най-доброто пътуване е това, в което сте заедно – Най-хубавите пътувания са тези с най-добрите ни приятели. Щури, с много красиви спомени, със споделени желания и мигове.

15. Вие сте неговият свят, а той вашият – Няма нищо по-важно за него от вас. Вие сте неговият център на Вселената. За вас той е вашата друга половина.

Снимки: unsplash

Коментирай