Семейство

Нека да помогнем на едно българско семейство

Малкият Любо се нуждае от помощта ни

19.09.2017г. / 09 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Кога бе последният път, когато направихте нещо добро за някого просто ей така, заради самото добро? Задаваме този въпрос и на себе си, разбира се. Представяме ви едни добри хора от Future Leeway Movies“/ FLM и тяхната кауза да организират кампанията „Нека да помогнем на едно българско семейство“ всяка година, като 2017 година е втора поредна.

Целта на кампанията е всяка година да се подкрепя едно нуждаещо се дете от българско семейство чрез прожекции на късометражни филми.

А сега искаме да ви разкажем историята на 5-годишния Любомир Райков. За съжаление малкият Любо не може да има щастливото детство на здравите деца. Той е с диагноза детска церебрална парализа и епилепсия – синдром на Уест.

Планирана е по-интензивна терапия, като са предвидени 5 курса на рехабилитация, които ще се извършат от турски специалист. За лечение, път и престой в Турция на Любо и близките му ще са нужни 30 000 лв. Всеки, който има възможност и желание да помогне може да го направи по следните начини:

  • Дарение чрез DMS LUBOMIR на 17 777
  • Банкова сметка: БАНКА ДСК ЕАД; Титуляр: Любомир Райков Райков
  • IBAN: BG14 STSA 9300 0022 1421 25; BIC: STSABGSF

Ето и част от градовете, в които ще има благотворителни прожекции, които започват от месец октомври: Разлог, Банско, Благоевград, Перник, София, Враца, Видин, Плевен, Тетевен, Габрово, Велико Търново, Русе, Шумен, Добрич, Варна и много други. Повече информация за датите на събитията и останалите градове, може да намерите тук https://www.facebook.com/FLMCharity/

Коментирай