Семейство

Детайли от интериора, разкриващи личността

За някои неща ще се изненадате

05.08.2021г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Обикновено преценяваме хората по техния външен вид, по езика на тялото. Всъщност, домът е не по-малко показател за това една личност каква е. Вижте някои любопитни подробности в следващите редове. 

Избор на растения

Стайните растения, които отглеждате в дома си, разкриват много за вас като личност. Така например, ако харесвате тропическите растения като алое вера или спатифилум, вероятно сте спокойни и гъвкави личности, тъй като се смята, че тези растения помагат за намаляване на стреса и насърчават мира и любовта в дома.

От друга страна, хората предпочитащи сукуленти, обикновено са много независими. Ако пък вие отглеждате орхидеи, може да си бъдете близки само с тесен кръг от хора

6 случая, в които можем да излъжем, без да ни е гузно

Кухня и баня

Знаете ли какво издава дали сте гостоприемни домакини или не? Количеството, състоянието и качеството на кухненските ви прибори и храната. Това разкрива и дали предпочитате да се храните в компания или сами.

Добре зареденият хладилник с храна издава импулсивна и весела личност. Ако пък банята ви е подредена, то вие сте личност с много внимание към детайлите и предпочитате реда пред неяснотата.

7 черти на характера, показващи, че не уважаваме себе си

Спалнята

Кой е любимият ви цвят за спално бельо? Смята се, че енергичните хора предпочитат червени нюанси, както и щампи с райета, които традиционно се считат за символ на бунт. Но също така им допадат и десени като точки. Уверените пък биха предпочели спално бельо с животински щампи.

Придържането към геометричните линии пък предполага, че често се изнервяте. Ако вашата спалня е перфектно подредена, то вие обичате внимателно да планирате всичко. Ако пък в спалнята ви има различни електронни устройства, то това е показател, че с половинката си имате скрити емоции и избягвате откритата комуникация.  

Свързани статии

Подредба на мебелите

Това може би е първото, което забелязваме, когато отиваме на гости или пък нашите гости, когато ги каним в дома си. Ако мека мебел е така аранжирана, че да позволява на хората да общуват удобно, това означава, че сте много социален човек и душата на компанията.

Тест с ангели ви съветва за близкото бъдеще

Не на последно място, ако в дома ви имате стенни и настолни календари, добре организирани книги и други предмети, то вие сте точен и добре организиран човек. 

Ако гардеробът ви е пълен с дрехи, които не носите, това може да означава, че не желаете да се разделите с миналото. 

Коментирай