С вкус на валентинка, не само на картинка

09.02.2009г. / 08 50ч.
Аз жената
С вкус на валентинка, не само на картинка

Разпознавана предимно, като картички, цветя и шоколад, валентинката  вече има ново амплоа.  Тя е прекрасен повод  да преоткриете домашното кулинарно очарование на празника Св. Валентин. Наречен „стек Валентина”, продуктът представлява крехко свинско контрафиле под формата на сърце с деликатна плънка от топено сирене и бекон. Романтично поднесен в порция за двама, стек Валентина е специалното ново попълнение в продуктовата серия овкусено свежо месо „Амми” на фирма „Унитемп”. От компанията, лидер в доставката на свежо месо, споделиха, че стек Валентина е наистина уникален продукт за българския пазар. Примамливото съчетание на вкусове и подбрани ароматни подправки изкушава и с невероятно лесно приготвяне. Стек Валентина се пече на фурна, заедно с подложката от фолио и е готов за около 30 минути.

Лесното и бързо приготвяне е лайтмотив в цялата продуктова серия „Амми”, включваща още свински котлет "Паприка", свински врат с кост "Билки с масло", свински флейки "Барбекю" и свински "Шарени късчета".

На едно пъстро романтично изживяване поводът носи, само щипка настроение. От Купидон, подаръците и цветята вземайте по много и след суетата на 14 февруари. Стек Валентина споделя с вас очарованието от празника на любовта и виното.

Вижте повече на http://ammi.bg/

Коментирай