Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Ефирна рокля или нещо в дантела

14.01.2016г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Кожени панталони, ефирни материи, естествен косъм и етно мотиви. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ ще разгледаме няколко приятни визии и ще извадим основните акценти от тях.

Кожата е един от основните елементи на есенно-зимните колекции за 2015-2016 година. В модните бутици ще откриете вашият скини кожен панталон. Съветваме ви да го съчетаете с ефирна риза. Акценти като капсите например са абсолютно разрешени, но ги добавяйте във визията си умерено.

Не забравяйте за обемните гривни, обици и пръстени. Шапката с мека периферия ще добави повече шик във визията ви. Подобен имидж остава да бъде завършен с класическо черно палто.

Ефирните и дълги рокли не са запазени само за топлите месеци. Преоткрийте ги във вашия гардероб. Подобна рокля може да носите с класически модел боти, ботуши и палто. Красивата шапка с косъм, както и етно чантичката с кожени елементи, ще направят визията ви неповторима.

Свързани статии

Добавете дантела в имиджа си. Блузи, рокли, поли, потници или като декорация на блузи и жилетки. Всичко облечено в дантела е по-красиво, женствено и класическо чаровно. Изборът на цвят оставаме на вас.

Дантелата може да се съчетава с фина кожа, естествен косъм или негова имитация, коприна, флорални мотиви и други интересни десени.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай