Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Мода с геометрични десени

23.02.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Каре, райе, пепит, етномотиви... Всички тези акценти са актуални за този сезон и ще продължат да властват и през пролет-лято 2016. Те съдържат в себе си под една или друга форма геометрични фигури. Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ ще ви представим три идеи, в които геометричните акценти са включени изключително умело.

Визия номер едно е издържана изцяло в черно и бяло. Класическа комбинация, която е разчупена благодарение на симетричните линии в шала и чантичката. От една страна имаме черно-бяло каре, което е съчетано с геометрията на клъча. Комбинирайте десените, играйте си с тях, за една по-интересна визия.

Във втората обърнете внимание отново на съчетаването на акцентите. Започваме от бялата памучна блуза с флорални мотиви и преминаваме към акцентите на якето, които напомнят за малки кръгчета.

След това прехвърляме погледа си към стилната чанта от естествен косъм, която има и етноелементи, които естествено съчетават в себе си геометрични фигури. Една наистина впечатляваща дневна визия.

Свързани статии

Третата визия представя класическите и любими на всички дами карирани ризи. Те са чудесни за носене в ежедневието или когато трябва да бъдем по-елегантни. Тук моделът е добавил червен шал, вие може да изберете шал в друг вид каре, райе, а защо не и точки.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай