Всичко за зодиите

Секс съвпадения според зодията

Най-страстни са Скорпионите

28.05.2015г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Въпреки че четенето на ежедневния хороскоп е нещо като вид забавление, планетите и отделните зодиакални знаци влияят на съвпаденията в любовта. Това означава, че с някои представители на отделните зодиакални знаци сексът може да бъде наистина вълнуващ. Проверете кои са те за вашата зодия.

Овен

Родените под знака на зодия Овен подхождат към секса уверено. Обичат да преследват, докато не получат това, което желаят, а стилът им на правене на любов може да бъде определен като леко агресивен. Но само толкова, колкото да разпали страстта в партньора.

Най-добрите секс съвпадения могат да се получат със следните зодии: Лъв, Везни, Близнаци, Скорпион.

Телец

В секса Телците са изключително чувствени и жадуват за докосвания, аромати, подходяща музика. Въпреки че не са особено изобретателни в леглото, те се отличават с издръжливост.

Най-добрите секс съвпадения могат да се получат със следните зодии: Скорпион, Рак, Дева, Козирог.

Близнаци

Когато става дума за секс, Близнаците са едни от най-страстните зодии. Те обичат нестандартни места, на които да правят любов. Като цяло за тях сексът включва много експерименти и мръсни приказки.

Най-добрите секс съвпадения могат да се получат със следните зодии: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей.

Рак

В секса родените под знака на зодия Рак са чувствени и държат много на оралната любов, но преди да стигнат до спалнята, искат да бъдат ухажвани дълго време. Раците имат силна интуиция и лесно могат да усетят какво желае партньорът им.

Най-добрите секс съвпадения могат да се получат със следните зодии: Телец, Лъв, Козирог, Риби.

Лъв

Лъвовете са известни с това, че постоянно търсят да задоволят своя полов нагон. Тъй като за тях е важно да се представят на ниво, отделят голямо значение на детайлите в секса. Една от любимите им игри е да откриват ерогенните зони на партньора.

Най-добрите секс съвпадения могат да се получат със следните зодии: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв.

Дева

Зодиакалният знак Дева е високоенергиен знак. Това прави представителите на тази зодия чувствени и отдаващи специално внимание на любовната игра. В спалнята си винаги имат ароматно масло, защото преди да правят любов, отпускат половинката си с възбуждащ масаж.

Най-добрите секс съвпадения могат да се получат със следните зодии: Телец, Везни, Риби, Козирог.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
tztztz ( преди 8 години )
3 rate up comment 0 rate down comment
мда ( преди 8 години )
Интересно чета какво пише за рака и не мога да разбера защо не е добавен и рака към подходящите зодии за рака :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар