Всичко за зодиите

От какъв мъж се нуждае една жена според зодията?

Телец: Силна воля

06.08.2018г. / 14 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена мечтае да срещне точния мъж, мъжа на мечтите си. С годините и връзките, през които сме преминали, имаме ясно изградени критерии за това какъв човек искаме да имаме до себе си за дългосрочни взаимоотношения. В следващите редове ще видите от какъв мъж се нуждае една жена, според зодията.

Овен: Интелектуалецът

Жената Овен се нуждае от партньор, който активно да я подкрепя в развитието ѝ, но и също така да може да води с него дълги и вдъхновяващи разговори. За нея е важно Той да бъде честен и да могат да си имат доверие.

Телец: Силна воля

Това, което е особено важно за жената Телец в любовта е партньорът ѝ да има силна воля и характер. За нея също така е от голямо значение любимият й да бъде страстен и романтичен.

Снимка: istock

Близнаци: Лоялен

За невероятните дами родени под знака на зодия Близнаци, половинката не само трябва да бъде интересна, забавна, но лоялна. Предателството може да бъде причина те да прекъснат дори страстната връзка.

Рак: Добросърдечен

Жените Раци търсят партньор, който да се доближава силно до тях по характер. Той трябва да е честен, искрен, да е домошар и да се грижи много за семейството.

Коментирай