Добре дошъл, ноември! Звездната карта показва доста динамика през следващите дни. Ще преосмислим много неща в живота си, ще предприемем промени, но няма да ни бъде много лесно. Дами, ето какво ви очаква според зодията.

Жената Овен

Личният живот на жените родени под знака на Овен ще бъде пълен с ярки емоции и събития. Това обаче може да им причини стрес. През ноември ще бъдете изключително ревниви към половинката си, защото ще усещате дефицит на внимание. По отношение на работата, не очаквайте кардинални промени. Тях оставете за другия месец, а сега се отдайте на планиране. Но в любовта ще трябва да добавите повече романтика.

Благоприятни дни за вас са: 4, 14, 17, 25, 29, 30.

Бъдете внимателни на: 1, 9, 23.

Жената Телец

Ноември няма да бъде от най-спокойните ви и стабилни месеци. Няма да липсват критики към вас, затова се опитайте да гледате философски на тях. Важно е да преодолеете негативните емоции и да вършите служебните си задължения по план. Време е да помислите за ваканция. Последните няколко месеца бяха много трудни в професионален план. Почивката със семейството ще възстанови силите ви.

Благоприятни дни: 2, 6, 11, 16, 21, 27, 30.

Бъдете внимателни на: 1, 12, 18.

Как да спечелите любовта на жена от зодия Рак?

Жената Близнаци

В началото на ноември може да почувствате, че сте под натиск, преди всичко в личните си отношения. Въздържайте се от излишни емоции, защото това се дължи на влиянието на планетите. Благодарение на Венера и Марс, през втората половина на месеца всичко ще се нормализира и ще се промени към по-добро.

Демонстрирайте твърдост при вземането на решения в работата, ръководството ще го оцени. През ноември ще бъде по-добре да се откажете от лошите навици, за да избегнете здравословни проблеми.

Благоприятни дни: 4, 8, 11, 27, 30.

Бъдете внимателни на: 5, 13, 20, 28.

Жената Рак

Ноември месец няма да ви донесе никакви проблеми и негативни емоции. Ще имате желание да прекарвате повече свободно време с приятелите, да въведете повече уют у дома и това ще ви зареди с положителни емоции. Комуникацията с роднини също ще върви гладко. Въпреки това, бъдете бдителни, пазете се от материални загуби, не давайте и не взимайте заеми.

Благоприятни дни: 2, 6, 10, 16, 21, 24, 29.

Бъдете внимателни на: 9, 15, 22.