Любовта за повечето зодии през тази седмица ще е хармонична и слънчева. Някои зодиакални знаци ще трябва да се борят с трудни избори, да взимат решения и да подобрят комуникацията си. 

Овен 

Най-голямата ви борба през тази седмица, свързана с любовта, е дали да отговорите на чувствата на ваш колега или не. Работните и любовните взаимоотношения са трудни и обикновено не съвсем допустими, особено ако работите в един екип. Във вашия случай обаче проблемът ще сте вие. Освободете се от скрупулите си и се отдайте на чувствата си. Те ще ви помогнат да разберете дали изборът ви е правилен. 

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Телец 

Време е за взимане на решения. Телци, вероятно ще ви се отдаде възможност за помирение с партньора, ако сте имали известни проблеми и сътресения във връзката. Въпреки това, през тази седмица сърцето и тялото ви ще са объркани, но умът ви ще успее да ви даде решение въпреки настъпилия емоционален хаос. Това е идеална възможност за ревизиране на проблемите и търсене на правилните решения. 

Ако сте необвързани в момента, има вероятност на хоризонта да се появи стар любовник, към когото да изпитате нови чувства. Ще имате опции. 

Близнаци 

Венера, планетата на любовта, отговаря за запознанствата и удоволствията през тази седмица. Това ще бъде изключително благотворно за Близнаците, особено за необвързаните. Седмицата ще е сладка за тях и изпълнена с предизвикателства. 

Месечен хороскоп за август 2018

Обвързаните Близнаци пък могат да се окажат необичайно ревниви и да се отнасят с половинките си заповеднически, сякаш ги притежават. Избягвайте параноичното подозрение, за да не разклатите отношенията си. 

Рак 

Тази седмица ще имате нова перспектива, що се отнася до любовта. Вашият интелект ще бъде стимулиран от партньора ви и ще имате много интересни разговори на дълбоки теми като брак, семейство, визия за живота и бъдещето. Те ще имат истински голямо значение за връзката ви. 

Единственото безпокойство, което ще имате, са вътрешни проблеми, които сте оставили неизгладени във времето. Възможно е да се върнат стари болки.