Риби

Никой не обича когато му казват да се усмихне или да бъде малко по-позитивен, още по-малко Рибите. Ако им натяквате да са любезни и по-весели, това ще ги накара да ви отвърнат с тежко мълчание или циничен коментар.

4 зодии, които обичат да доминират в секса

Още по темата

Повечето Риби са интроверти. Те могат да мълчат с часове, понякога с дни. Насилственото подтикване да излязат от това състояние може да ги вбеси, а гневът им е мълниеносен. Когато се почувстват истински добре, ще се усмихнат, но само ако те пожелаят. Не ги насилвайте, ако не искате да видите язвителната им страна.

Скорпион

Скорпионите са убедени, че хората лъжат постоянно. Тъй като не могат да го премълчат, те иронично коментират тези свои наблюдения, за да покажат, че са доловили неискреното поведение на околните.

Скорпионите са толкова критични, че могат да започнат разговор с предварителна убеденост, че човекът отсреща лъже. Те могат да са нападателни, да се отнесат подигравателно или да обидят събеседниците си, избързвайки с ироничните подмятания. Хапливи са по природа и трудно потискат тази своя скорпионска черта.

Зодиите, които са най-страстни в спалнята

Трудно се доверяват, заради което другите хора изпитват затруднения в сближаването с тях.