Всичко за зодиите

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп

2019-а ще е Годината на кафявата земна свиня

18.12.2018г. / 12 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дракон

За Дракона Годината на свинята ще е спокойна и мирна. Вие ще сте изпълнени с енергия и ентусиазъм. Използвайте ги за добри каузи и дела. Брачните двойки ще се радват на връзки, изпълнени с щастие и любов.

Необвързаните Дракони ще продължат напред към срещи, предполагащи по-стабилни връзки в бъдеще.

Това е годината на креативна работа в професионален план. Финансовото ви състояние ще се стабилизира неочаквано. Релаксацията и медитацията ще ви помогнат да направите живота си по-щастлив и балансиран.

Змия

Змията ще се радва на спокойствие през 2019-а година. Почивката ще е важна. В любовта нещата ще са малко объркани. Може да се окажете с разбито сърце. Но не се отчайвайте. Вероятно е за добро. Съберете мислите и силите си и продължете напред.

20 отличителни черти на зодия Близнаци

Годината на свинята крие рискове от разочарования и в професионален план, но това е част от живота. Научете се да ги приемате такива, каквито са и то с усмивка на лицето. Важното е, че ще се движите с темпото, което вие сами си диктувате, а не някой друг. Възползвайте се от това.

Кон

Родените под знака на Коня ще се чувстват много уверени през 2019-а. Няма да имате търпение да опитате нови неща в Годината на кафявата земна свиня. Тя ще е добър момент да започнете нови спортове и да се погрижите основно за здравето си.

Помнете, че трябва да отделяте достатъчно време за половинката си, семейството си и приятелите си. Това е единственият начин връзките ви да станат още по-силни.

Екипната работа и установяването на социални и работни контакти ще изиграе съществена роля в професионалния ви живот. Работете върху положителните си черти и работата ви ще се увенчае с успех някъде през зимата на следващата година.

Овца (Коза)

Овцата ще има интерактивна и комуникативна година. Ще подобрите здравословното си състояние и ще редуцирате стреса. Необвързаните Овци ще открият любовта, но също така бъдете подготвени и за кратки връзки и бързи раздели.

3-те зодии, които стават най-добрите съпруги

Семейните Овци ще се радват на още по-стабилни връзки през Годината на свинята.

Работата ви ще се нуждае от още повече внимание от ваша страна. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Очаквайте повишение на поста или заплатата. Има вероятност да сте объркани, заради няколко работни предложения, които ще получите. Мислете внимателно преди да решите да действате.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
goliamo natukmiavane na deistvia s tezi horoskopi ... to biva da vodiat horata za nosa . ama 4ak tolkova
отговор Сигнализирай за неуместен коментар