Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 17 – 23 декември

Очаква ни повече романтика

17.12.2018г. / 12 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

През тази седмица Стрелците ще могат да се насладят на интензивна сексуална връзка. Ако се намирате във връзка, физическият аспект на връзката ще подхрани емоционалната страна на взаимоотношенията ви. Силата на любовта ще се усеща.

Козирог

Пълнолуние във вашия партньорски сектор ще направи седмицата ви емоционална. Партньорът ви няма да може да сдържа емоциите си. Може би това се случва, защото той или тя иска да се уверите, че ще продължите да се развивате заедно като двойка, без значение пред каква ситуация сте изправени.

Типове поведение, които привличат мъжете най-много

Водолей

Тези от вас, които скоро са се запознали с някого, може да се отдадат на дълги разговори с цел опознаване. Това ще ви бъде изключително приятно.

Свързани статии

Някои от необвързаните Водолеи може да обсъдят със своите приятели романтични перспективи. Що се отнася до обвързаните, те ще се радват на повече романтика с любимия човек.

Риби

Пълнолунието ви ще повиши вашата чувствителност и сърцето ви ще прелива от настроения. Някои от обвързаните Риби може да научат, че очакват бебе. За други, които скоро са започнали връзка, може да настъпи следващ, по-сериозен етап на връзката. По един или друг начин изглежда, че приемате нещата на по-дълбоко емоционално ниво.

Коментирай