Да бъдеш измамен в любовта е може би едно от най-труднопоносимите разочарования, които човек може да претърпи във връзката. Чувството е ужасно. Тъкмо си мислиш, че си единствената за него и откриваш, че той ти е изневерявал отново и отново. Извинява се, кълне се, че това няма да се повтори никога повече, но се случва пак.

Мъжете от някои зодии са серийни прелюбодейци. В природата им е да изневеряват. Не могат да устояват на изкушението, а и има толкова много риби в морето. Те винаги се нуждаят от странична връзка, за да се чувстват добре. Трудно е да им се има доверие, особено когато сте ги хванали повече от веднъж в крачка.

Мъжете от кои зодии изневеряват най-често

Чувствата ви заливат като вълна. Започвате да се чудите дали някога изобщо ви е обичал и какво да правите оттук нататък.

Някои зодиакални знаци са по-верни от други. Ако сте попаднали на някого от най-заклетите прелюбодейци в зодиака, внимавайте. Ето кои са те.

Близнаци

Близнаците са една от най-общителните зодии. Те обичат да са винаги в компанията на хора. Могат да разговарят с часове на различни теми. Енергични са, обожават срещите с нови хора и умеят да се забавляват. По тези и още много други причини Близнаците са обаятелни и привлекателни за околните. Те лесно откриват обект, към когото да насочат вниманието си, а често и нещо друго.

Любопитната натура на Близнаците ги подтиква да опознават и изучават другите. Те се интересуват от това да бъдат харесвани. Това ласкае егото им. Често заради това и трудно устояват на изкушението. Невинаги е от липса на любов. Просто природата им е такава. Лесно губят интерес и го търсят на друго място.

Близнаците също така са известни с колебливостта и нерешителността си. На единия ден може да ви обожават, а на следващия да се отнасят с вас с пълно безразличие. Твърде непредсказуеми са.

Везни

Везните мразят да са сами. Изкушението да изневерят идва в моменти, в които половинките им са твърде заети с техните си неща. Везните искат партньор, който да им дава цялото си внимание. Само за миг да не получат онова, от което имат нужда и обръщат погледа си встрани, понякога само за да направят напук.

Подобно на Близнаците Везните също са нерешителни. Трудно правят важни крачки в живота си. Обикновено трябва да се чувстват подтикнати и стимулирани от другите, за да предприемат стъпката.

5-те зодии, на които може да разчитате при трудности

Социални са. Обичат да контактуват с други хора. Харесва им да са център на внимание и им се получава без да полагат особени усилия. Просто е в природата им. Затова и лесно откриват интимни партньори.

Везните имат една обща характерна черта. Те предпочитат да избягват конфликтите. Ако се чувстват притиснати в отношенията с партньора, те се свиват в черупката си и търсят утеха на друго място. Често обвиняват партньорите си за своите изневери, търсейки причината в тях, не в себе си.