Всичко за зодиите

6-те най-интуитивни зодии, за които другите са отворена книга

Нищо не убягва от погледа им

12.02.2019г. / 12 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те просто знаят, виждат и усещат всичко. Ако си мислите, че можете да прикриете истинските си намерения и мисли зад лицемерни думи и фалшиво поведение, грешите. Тези зодии са сред най-интуитивните в зодиака. Те забелязват всеки жест на тялото, всяка мимика и улавят най-фините вибрации на енергията на околните. Шестото им чувство е силно развито. То им помага да прозират много навътре в човешката душа, разгадавайки що за човек стои пред тях.

Риби

Рибата е една от най-интуитивните зодии. Креативни са и това им помага да тълкуват дори най-загадъчното поведение у хората. Рибите се доверяват предимно на интуицията си. Тя им помага както в живота, в работата, така и в общуването.

Хороскоп за годината на Жълтата земна Свиня (част първа)

Творческата натура на Рибите непрестанно ги води и им помага да надникнат в душата на околните. За тях те са като отворена книга. Достатъчно е да се вгледат в езика на тялото, да разменят няколко думи и вече имат твърдо мнение за това каква личност стои пред тях.

Тъй като Рибите са изключително чувствителни, те не могат да общуват с фалшиви и лицемерни хора, защото моментално улавят това поведение и сякаш се свиват в черупката си.

Рак

За Раците емоционалността и осъзнаването, тълкуването на емоциите вървят ръка за ръка. Те умеят да се владеят и много добре разбират собственото си състояние. Аналитични са и това им помага да разбират прекрасно другите хора. Те са изключително възприемчива зодия. Вглъбеността в собствените чувства им помага да тълкуват напълно правилно емоциите на близките си, а дори и на далечни познати, с които общуват бегло.

Именно тази способност да разбират околните прави общуването с Раците много желано от другите. Тази зодия умее да предразполага. Те изразяват своето разбиране при комуникация и някак успяват да накарат другите да водят непринуден разговор.

Скорпион

Скорпионите са изключително интуитивни, особено що се отнася за другите хора. Те веднага усещат лъжата, неискреното поведение и лицемерието. Скорпионите са една от най-осъзнатите зодии, когато става въпрос за личностно развитие. Те са аналитични, вглъбени и целеустремени. Трудно можете да заблудите Скорпион, дори да се държите свръхучтиво. Ако не сте искрени, Скорпионът моментално улавя вибрациите и се отдръпва.

Хороскоп за годината на Жълтата земна Свиня (част втора)

Във всеки един момент от общуването си с вас тази зодия знае какво мислите, чувствате и каква е причината за фалшивото ви поведение. Любовните партньори на Скорпионите понякога имат чувството, че мислите им непрекъснато биват прочетени.

Коментирай