Всичко за зодиите

5-те зодии с най-хаплив език

Кои представители в зодиака жилят най-силно

23.05.2019г. / 12 38ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Ракът е един от най-чувствителните и тихи зодиакални знаци. Това не означава, че ако бъде засегнат няма да действа брутално като Скорпиона. Ракът щипе много силно. Ако бъде оскърбен, наранен или пренебрегнат, той атакува пасивно-агресивно много по-силно, отколкото сте предполагали. Коментарите му могат да засегнат и най-коравото сърце. Идват толкова неочаквано, че дори не ви идва нищо наум, за да се защитите.

4 зодии, които са добри комуникатори във връзките

В много случаи човек не знае какво точно е направил и с какво е предизвикал гнева на Рака, защото те живеят в свой свят по свои правила. Ето защо бурята идва изневиделица за повечето хора.

Овен

Овните са страхотни. Те са забавни, усмихнати, с тях времето минава бързо, защото са духовити и разбиращи другите. Когато имате нужда от съвет няма как да не се обърнете към Овен, ако имате близък до себе си представител на тази зодия.

6 зодии, които никога не се учат от грешките си

Начинът, по който действат, когато искат да наранят някого обаче, е опустошителен. Не мислят за последствията, а просто стрелят като с картечница. Могат да бъдат двете крайности – от позитивни и приветливи личности до мрачни и свирепи рогати същества, сякаш излезли от ада.

Коментирай