Интимно

5 зодии, които се отегчават от връзките

Лесно губят интерес

12.09.2019г. / 17 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки мечтае да срещне любим човек, с когото да е завинаги щастлив. За това мечтаят дори и зодиите, които лесно се отегчават от продължителните връзки. Това не означава, че не искат да имат специален човек до себе си, когото да обичат и който да им отвръща със същото. Напротив. Просто са устроени така, че лесно да се отегчават, да губят интерес щом тръпката отмине и връзката навлезе в рутината на ежедневието. Кои са тези зодиакални знаци?

Лъв

За Лъвовете е от огромно значение да бъдат харесвани и заобиколени от хора, които ги боготворят. Лесно им се получава. Толкова са обаятелни, че техните партньори почти винаги са погълнати от персоната им. Трудното за Лъва идва след това, когато постепенно започнат да губят това благоговение. Приемат го драматично и започват да се оглеждат за нов партньор, с когото отново да изпитат тази върховна тръпка. Не че не умеят да поддържат връзки дълго време. Просто не се чувстват в апогея си и това ги кара да губят частица от самочувствието си на владетели на ума и тялото на своите половинки.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления>>>

Скорпион

Ако липсата на обожание от страна на партньора е пагубна за Лъва, то за Скорпиона връзки, в които няма игрички и потайности, предизвикват загуба на интерес за тази зодия. Скорпионите са царе на метаморфозата. В един момент могат да са дълбокомислени философи, естети, артистични и страстни, а в следващия – озлобени и драматични, сякаш светът е напът да свърши. Колелото се върти непрестанно за Скорпиона и той не спира да се оглежда за нови и нови възможности, които да го държат в напрежение и да подклаждат интереса му. Непостоянството на тази зодия ѝ пречи да поддържа дълготрайни и докрай искрени отношения само с един партньор.

Коментирай
Свободно време