Всичко за зодиите

4 зодии, които винаги казват онова, което мислят

Често нараняват с думите си

23.08.2019г. / 14 33ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички носим социални маски, зад които крием истинските си мисли и чувства. Малцина са онези, които при никакви обстоятелства не се страхуват да кажат наистина онова, което мислят и което се върти в главата им. Тези зодии понякога са доста резки, но предпочитат да са честни и прями, отколкото да играят фалшиви роли, които ги натоварват.

Най-амбициозните зодии>>>

Тези зодии са също така много внимателни кого допускат в живота си, защото ненавиждат лицемерието и фалшивите отношения между хората. На тях не им трябват много приятели, защото са напълно наясно, че измежду много могат да се отсеят наистина малко, но искрени хора, с които да се чувстват добре и да могат спокойно да изразяват себе си.

Овен

Овните не се доверяват лесно на хората около себе си. Те могат дълго време да мълчат, но в точния момент да изкажат мнението си без да крият нито една нотка от истинската си нагласа. Невинаги са благи и любезни, но природата им просто не им позволява да лицемерничат. Овните не са способни на това. По-скоро ще избухнат и ще си изпуснат нервите, отколкото да преглътнат някаква неправда. Тази зодия не изказва само негативните си мисли без притеснение. Овните са и страхотни съветници, чиито приятели ги търсят винаги, когато се нуждаят от тяхната трезва преценка и знаят, че няма да останат излъгани.

Близнаци

Въпреки двойствената си природа, заради което често им се приписва двуличие, Близнаците не се страхуват да кажат онова, което мислят на всеослушание. Те може постоянно да променят мнението си, да са непостоянни и да объркват хората около себе си с непрекъснато сменящите се настроения, но едно е сигурно – Близнаците нямат лепенка на устата и могат да изстрелят неща, които другите не биха продумали. Това понякога им играе лоша шега, особено в работата и личните отношения. Импулсивността им понякога ги кара да действат пренебрежително и обидно към другите, дори това да не е била целта им.

20 характерни черти на зодия Рак>>>

Коментирай