Всичко за зодиите

Какво означава любовта за всяка зодия

За всеки тя е нещо различно

08.10.2019г. / 12 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Без спокойствие в една връзка, любов не може да съществува за Везните. Те изпитват неистово желание да живеят с човек, който да им дава 100-процентова сигурност. За да се чувстват истински обичани, Везните мечтаят за партньор, който да е тяхна сродна душа. За тях любов е да открият някого, който да е съпричастен към всичко, което ги вълнува и което им се случва, да е емпат, да обича уюта на семейното огнище. Истински щастливи Везните се чувстват, когато домът им се превърне в тяхната Вселена, където се чувстват като в крепост.

5 зодии, които не се интересуват от чуждото мнение

Скорпион

Скорпионите са страстна зодия, която се вълнува много бързо. Любовта им се разпалва от една искра, а те вече правят планове за бъдещето. Тази зодия обича да се наслаждава на половинката си, да изследва характера ѝ, навиците ѝ. Връзките за Скорпиона са ангажимент, който те поемат с цялата си същност и очакват същото от партньорите си. Отдадеността е най-важната ценност за тях, защото те самите са такива.

Стрелец

Стрелците са изключително независими личности. Те мразят някой да им поставя граници, да ги задължава да правят нещо не по волята си, да се чувстват оковани. За тях любов е да открият човек, с който да се чувстват свободни да бъдат себе си без да бъдат постоянно осъждани. Това не означава, че не са стриктни и отдадени в любовта. Напротив. Стрелците вярват, че половинката им може да е и техен най-добър приятел в добро и зло и именно това е което търсят в интимния си свят.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
vajen e 4ovekut , bih dopusnala do sebe si samo liubim goliam bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар