Всички сме хора и като такива грешим непрекъснато. Често с поведението и думите си тровим, направо убиваме връзките си без дори да осъзнаваме, че го правим. Превръщаме отношенията си в токсични, а обвиняваме партньорите си и лошата си карма.

5 нетърпеливи зодии, които взимат прибързани решения

Държим се егоистично, правим ужасни неща, казваме думи, за които невинаги съжаляваме, а може би е трябвало. Не се извиняваме, а очакваме извинения от половинката си. Всички тези типове токсично поведение отравят връзката и често правят отношенията необратимо влошени.

Всяка зодия има свой стил в отравянето на връзките. Астрологията определя начина, по който отделните зодиакални знаци убиват взаимоотношенията си с партньора.

Овен

Овните тровят връзките си, като се ядосват непрекъснато. Пристъпите им на гняв обикновено не продължават дълго, но са мълниеносни и яростни. Минава им бързо, но интензитетът на гнева им оставя дълбоко чувство на горчивина у партньорите им и понякога ги плаши.

Овните трудно сдържат думите си. Не са особено добри в подбора на деликатни изрази, когато са ядосани и това им пречи да действат сдържано. Те прекаляват, викат, крещят, язвителни са и казват неща, които невинаги мислят, но и които дълбоко засягат половинките им.

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Телец

Телците убиват връзките си, като задържат гнева си и натрупват напрежение. В даден момент това напрежение избухва и на половинката на Телеца ѝ идва като гръм от ясно небе. Разяреният Телец изговаря толкова много насъбрани неща, за които половинката му отдавна е забравила или не подозира, че той мисли. Този взривоопасен коктейл може да влоши и най-стабилните отношения, защото нараняването обикновено е много дълбоко.

Партньорите на Телците винаги са в напрежение кога ще е следващото опасно избухване.