Всичко за зодиите

Как всяка зодия убива връзките си

Начините, по които различните зодиакални знаци правят връзките си токсични

06.07.2023г. / 16 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички сме хора и като такива грешим непрекъснато. Често с поведението и думите си тровим, направо убиваме връзките си без дори да осъзнаваме, че го правим. Превръщаме отношенията си в токсични, а обвиняваме партньорите си и лошата си карма.

5 нетърпеливи зодии, които взимат прибързани решения

Държим се егоистично, правим ужасни неща, казваме думи, за които невинаги съжаляваме, а може би е трябвало. Не се извиняваме, а очакваме извинения от половинката си. Всички тези типове токсично поведение отравят връзката и често правят отношенията необратимо влошени.

Всяка зодия има свой стил в отравянето на връзките. Астрологията определя начина, по който отделните зодиакални знаци убиват взаимоотношенията си с партньора.

Овен

Овните тровят връзките си, като се ядосват непрекъснато. Пристъпите им на гняв обикновено не продължават дълго, но са мълниеносни и яростни. Минава им бързо, но интензитетът на гнева им оставя дълбоко чувство на горчивина у партньорите им и понякога ги плаши.

Овните трудно сдържат думите си. Не са особено добри в подбора на деликатни изрази, когато са ядосани и това им пречи да действат сдържано. Те прекаляват, викат, крещят, язвителни са и казват неща, които невинаги мислят, но и които дълбоко засягат половинките им.

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Телец

Телците убиват връзките си, като задържат гнева си и натрупват напрежение. В даден момент това напрежение избухва и на половинката на Телеца ѝ идва като гръм от ясно небе. Разяреният Телец изговаря толкова много насъбрани неща, за които половинката му отдавна е забравила или не подозира, че той мисли. Този взривоопасен коктейл може да влоши и най-стабилните отношения, защото нараняването обикновено е много дълбоко.

Партньорите на Телците винаги са в напрежение кога ще е следващото опасно избухване.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
добре сме ( преди 4 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 4 години )
Кой го интересува че се мислиш за прям човек?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
az puk sum priam 4ovek , kazvam kakvo me boli i za6to
отговор Сигнализирай за неуместен коментар