Везни

Везните се възхищават на комуникативния финес на своите половинки и затова търсят именно такива личности, които елегантно и фино да боравят с думите. Везните са господари на иронията и сарказма. Самите те са феноменални комуникатори и ако наистина искате да привлечете вниманието им, покажете тази своя черта от характера.

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Скорпион

Приключенският дух е водещ за Скорпионите в търсенето им на идеалния партньор. Скорпионите са екстравагантни и нестандартни личности, които обичат да чувстват адреналина в кръвта си непрекъснато. Също така ценят дълбоко жестовете, които човекът срещу тях е готов да направи за тях. Със сигурност ще спечелите сърцето на Скорпион, ако направите нещо забележително и специално за него.

Стрелец

Една от най-важните черти от характера на партньорите на Стрелеца е стремежът към задружност, заедност и заемане на обща позиция. Стрелците са свободолюбива зодия. Те също обичат приключенията и нестандартността във връзките, но дълбоко ценят и общите ценности и гледането в една посока. Ще впечатлите Стрелеца, ако непрекъснато го карате да се чувства предизвикан.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година