Всичко за зодиите

Талисмани за късмет за зодия Близнаци

Красиви и с голяма сила

18.05.2021г. / 09 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Бъбривите, непостоянни, но забавни Близнаци, постоянно търсят разнообразие и баланс в живота си. Родените под този зодиакален знак са загадъчни, въпреки че лесно общуват, не толкова лесно допускат хора до себе си. Обичат да научават нови неща, а успехът ги мотивира да не спират да се движат напред. Символът ин-ян определено може да се нарече късметлийски за тях.

Какво прави жените Близнаци толкова неотразими?

Представени от кръг, разделен на две равни части, ин и ян са противоположни енергии – тъмнина, представена от черната част (ин) и светлина от бялата част (ян). Според китайската култура, светът се състои от тази опозиция и за да живеем в хармония, трябва да постигнем баланс между тях. Под формата на аксесоар, този талисман за късмет може да помогне на Близнаците да неутрализират и балансират енергиите.

Освен като аксесоар, ин-ян може да бъде част и от декорацията на дома, офиса, като така пък се балансира енергията в пространството на помещението.

20 отличителни черти на зодия Близнаци

Какво друго може да донесе положителна енергия на Близнаците, която да захрани хармонията, просперитета и баланса в живота им?

Ароматни пръчици с тамян, лавандула, розмарин и сандалово дърво.

Бижута с камъни като ахат, изумруд, сапфир, яспис, гранат, планински кристал, берил.

Символи на късмет от различни части на света

Растения за дома или офиса, като вербена, лавандула, маргаритка, мак, лютиче, жасмин, нарцис.

Висулки за бижута или бижута под формата на венецианска маска, камбанки, обувчици, змия.

Скъпи Близнаци, можете да изберете и талисмани по двойки, като зарове, символи свързани с въздуха, тъй като вашият знак е въздушен, като калинки, пеперуди, водни кончета. Тях също може да носите под формата на красиво бижу, ключодържател, да поставите в дома или офиса си.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )