Всичко за зодиите

5 зодии, които не се събират отново с бившите си

Определено не са лесни в любовта

15.06.2021г. / 10 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

10 грешки, които зодия Лъв прави в любовта и връзките

Лъв

В зодиака може би няма друг представител, който се отличава с егото на Лъва. Няма значение защо сте се разделили с него, вие сте наранили егото му. Всъщност, родените под тази зодия са изключително чувствителни. Да се разделиш с тях, означава да предадеш доверието им и след като го направиш, много трудно можеш да поправиш щетите. Лъвът трудно дава втори шанс, а ако той ви е напуснал, малко вероятно е отново да иска да се съберете. По-скоро ще си търси нова половинка.

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

Дева

За Девите да преследват бившите си е нелогично. Както знаем, това е знак, който е изключително критичен. В същото време са доста прикрити по отношение на това какво изпитват към партньора си. Ако влизате във връзка с този представител на зодиака, не забравяйте още от самото начало да си изясните дали гледате в една посока. Девите са флиртаджии и трудно се връщат при бивши партньори, но дори и да го направят, може отново да не са моногамни.

Свързани статии

Скорпион

Скорпионът не само няма да се върне при бившата си половинка, но и ще я обвини за раздялата. Не че той не осъзнава грешките си, но трудно ги признава. При Скорпионите може да има два вида поведение. Едните държат доста на връзката, а другите могат да са в дългосрочна връзка, но и да си флиртуват на воля. Той трудно показва своите емоции, особено в началото на връзката, а решили да сложи край, значи наистина край.

Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
ima takiva koito sa dostoini za yvajenie no sa malko a sabiraneto misya ne vazmojna tarales vav gastite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар