Нотификации

Дневен хороскоп за 17 юли

Динамичен ден

17.07.2021г. / 05 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво ви очаква в събота? Разберете от дневния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Едно след друго ще ви застигат належащи за решаване въпроси, свързани с дома, бита, семейството, родителите, собствеността ви. Ще е напълно по силите ви да се справите, но ще изисква време. За свое улеснение може да се опитате да прехвърлите част от ангажиментите на някой от останалите членове на семейството. Някак си несправедливо е вие да действате на „високи обороти“, а те да ви наблюдават.

Телец

Поредица непредвидени събития ще ви принудят да промените плановете си. Почти сигурно е, че промяната няма да ви допадне, защото е вероятно да се наложи да се заемете с някакви дребни битови ремонти или аварии, вместо да си организирате предпочитано развлечение.

Близнаци

Постъпка на човек, с когото ви свързва бизнес или професионални задължения, сериозно ще ви ядоса. Не е изключено да се почувствате засегнати, измамени, несправедливо обвинени или подценени. Опитайте се да запазите присъствие на духа, въпреки всичко. Ще избегнете възможността за по-сериозни неприятности.

Рак

Работата ви ще получи висока оценка. Има реална вероятност да ви поканят за съучастие в разработка от няколко места. Проверете внимателно репутацията на източниците. Част от тях няма да са особено надеждни.

Лъв

Част от изискванията към вас ще са абсолютно неоснователни и без никаква връзка с обичайните ви задължения. Не ги отхвърляйте директно. Изразете аргументите си в спокоен разговор. Във ваш интерес е да предотвратите конфликтите преди да са набрали скорост.

Дева

Съсредоточете се максимално, ако се налага да се занимавате с въпроси, отнасящи се до данъци, такси, глоби или уреждане на друг вид финансови задължения. Допускането на каквато и да било техническа грешка ще предизвика сериозни разправии.

Везни

Не сте в позиция да контролирате събитията, но за сметка на това ще сте в състояние стабилно да отстоявате позициите си. Ако преди време се е наложило по някакви причини да се отклоните от принципите си, то днес ще можете да възстановите равновесието.

Скорпион

Придържайте се към правилата независимо от вида на заниманията си. Дори минимално отклонение ще предизвика материални или финансови загуби. Особено ще ви е неприятно, ако ви наложат санкция за безобидно нарушение, което не е причинило последствия, но просто са ви „хванали в неудобен момент“.

Стрелец

Ако сте разпределили оптимално силите и ресурсите си, следвайте предварително набелязаните цели. При наличие на затруднение помислете кое ще причини по-малко вреди – временно да отложите започнатото или да смените тактиката.

Козирог

Въздържайте се от посещение на непознати места, за които се знае, че са населени предимно с криминогенни елементи. Дори да не претърпите материални и финансови загуби, не е гаранция, че няма да попаднете в неприятна и стресова ситуация.

Водолей

Посещавайте публични мероприятия само ако са свързани с развлечение, отдих или творчески изяви. Опитайте се да отложите решаването на важни и отговорни въпроси поне за ден. По този начин ще стабилизирате тонуса си минимум за няколко дни.

Риби

Започнете деня без конкретни планове. Дори да направите такива, молба за съдействие от близък приятел ще ви принуди да ги промените. Следвайте събитията такива, каквито са. Нито ще се затрудните, нито ще съжалявате.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 2 години )